Al cincilea citat

1K 107 20
                                    

După ce am terminat de făcut bagajul am pus mâna pe clanţă, dar Louis m-a oprit uitându-se cu ochii plini de regret la mine.

-De ce renunţi așa ușor?

-Louis, aici totul va fi perfect, dar gândește-te atunci când vom ajunge din nou acasă totul va fi ca înainte, tu cu Hanna, iar eu cu Justin. Tu chiar crezi că ne putem iubi pe ascuns? Îţi place o relaţie ţinută în secret? Ei bine află că mie chiar nu îmi place.

El s-a uitat cu regret la mine și mi-a dat drumul la mână. A renunţat. Tot ce am spus eu până acum este adevărat și și-a confirmat asta singur.

Când dau să ies pe ușă mă prinde de abdomen și mă lipește cu tot corpul de ușă.

-Louis, nu are rost să faci asta, mai rău ne rănim unul pe celălalt.

-Doar taci și stai aici cu mine, pentru că "iubirea adevărată rămâne pentru totdeauna".

Auzindu-l nu l-am refuzat și l-am lăsat să mă sărute în timp ce mâinile lui mi se plimbau pe spate de sus în jos.
M-am urcat cu picioarele in jurul abdomenului lui și am început să-mi plimb mâinile prin părul lui ciufulit. M-a desprins de ușă făcându-și cărare spre pat. Fiind trântită acolo, am simţit că nu mai am de ales. M-a vrăjit și de data asta cu vorbele lui dulci și privirea lui seducătoare. M-am lăsat pe mâna lui, sperând ca a doua zi dimineaţă să nu regret momentul care se va întâmpla acum

Telefonul bâzâie pe noptiera de langă pat de minute bune, dar sunt atât de obosită să-l verific, așa că încerc din răsputeri să nu-l bag în seamă, dar fără rezultat.

Mă uit și pe ecran și văd mama. Să răspund, să nu răspund.

-Alo, hei mama! spun așteptând să înceapă să mă certe că am plecat fără să anunţ.

-Hei, ce faci scumpo, te distrezi? după tonul pe care îl are observ că nu este supărată sau nervoasă, ci doar bine dispusă.

-Mm.. Da. Neștiind încă la ce se referă.

-Mi-a spus Louis că sunteţi la mare cu gașca, mă bucur pentru voi că petreceţi timp ca fraţii împreună.

-Da, eu trebuie să închid, pa! spun surprinsă de minciuna lui Louis. Dacă mai stăteam la telefon sigur începeam să ma bâlbâi și întru-un final mama își dădea seama că mint.

Mama si tata știu de mare cu gașca, iar Justin de plecarea la tatăl meu natural. Dacă s-au întâlnit sau se vor întâlnii o păţesc și eu, dar și Louis. Copil fraier scrie pe mine, de când am început să-l iubesc pe Louis, fac numai tâmpenii, dar în același timp sunt și fericită mai ales când aud cuvinte de genul cum au fost cele de noaptea trecută, îmi demonstrează că mă iubește cu adevărat și că ma dorește cu disperare. Oh.. De ce viaţa mea e așa complicată? Am să fac tot posibilul să-l conving pe Louis ca astăzi să plecăm, simt nevoia să fiu acasă.

__

All I need is youWhere stories live. Discover now