a şaptesprezecea scrisoare

6.8K 301 43
                                    

Te cred, te cred că mă iubeşti, dar totul este atât de greu. Hanna poate greşii până la sfârţitul lumii, pariez pe orice că tot o vei ierta, ca întotdeauna. Da, aşa o cred pe Hanna. O persoană care face asemenea greşeli nu mai mertiă iertată, dar se pare că tu eşti vrăjit de ea, prea vrăjit pentru a vedea realitatea. Astăzi Justin mi-a cerut o întâlnire. Îţi scriu scrisoarea şi după plec. Doare atât de tare când persoana de care eşti îndrăgostită spune că vă iubeşte pe amândouă. Nu supot că tu împarţi dragostea, inima şi sufletul tău în două. Ştii momentul ăla când te uiţi la un serial, iar tu îţi doreşti ca personajul principal să fie cu fata pe care o vrei tu, dar este total invers? Cam aşa mă simt eu acum ,Louis. Fii sigur că totul va fi din ce în ce mai greu, pentru amândoi. Nu-mi trece deloc Louis, te iubesc la fel cum te iubeam la început, poate chiar m-ai mult. Nu pot să te înţeleg, la naiba, nici pe mine nu mă înţeleg...

Eram gata pentru întâlnirea cu Justin. Mi-a spus că mă va lua la ora opt din faţa casei. Este şapte jumătate, trebuie să ajungă. Am intrat în cameră la Louis ştiind că el este jos la cină. I-am lăsat scrisoarea pe pat ca de fiecare dată şi am coborât jos.

-Ce bine arăţi scumpo! mă complimentează mama zâmbindu-mi frumos. Louis s-a uitat la mine zâmbind, dar i-am văzut şi regretul din privire. Amândoi ne simţim la fel. Eu sunt tristă că el este cu Hanna, iar el că ies cu Justin.

-Mulţumesc! îi spun zâmbindu-i. Telefonul mi-a bâzâit în geantă şi am văzut pe ecran un mesaj de la Justin.

-Eu trebuie să plec. Spun şi părăsesc încăpărea zâmbindu-le tuturor în parte. Louis nici măcar nu s-a mai uitat la mine. Dacă nu putem fi împreună măcar să ne vedem fiecare de treaba lui. O să ne treacă o dată şi-o dată, sper.

-Hei Eleanor, eşti superbă! spune Justin deschizându-mi uşa de la maşină. Nu ştiu ce vedea toată lumea aşa superb la mine. Eram îmbrăcată într-o rochiţă albastră, mulată pe corp, o pereche de pantofi normal şi o geantă. Părul îl aveam ondulat şi un machiaj nu foarte strident.

-Mulţumesc, nici tu nu arăţi rău. Îi spun şi îmi zâmbeşte. Poate Justin nu este o alegere atât de rea.

*

Am intrat în cameră fiind foarte obosită. Justin m-a dus la un restaurant, iar după ne-am plimbat aproape prin tot oraşul. Am aflat multe unul despre celălalt şi chiar avem şi chestii în comnun

Scrisoarea stătea pe pat.. mi-e frică s-o citesc.

Ai o părere cam proastă despre ea şi nu merită, dar să încheiem subiectul despre iubiţii noştri, te rog. Era aşa frumos când erai singură... Mă bucur totuşi că mă crezi. Sper să te distrezi la întâlnire. Nici mie nu-mi place, dar pur şi simplu, am încercat orice soluţie posibilă să văd pe cine iubesc mai mult, dar nu pot face diferenţa, pur şi simplu. Este foarte greu Eleanor, ştiu, şi va fi din ce în ce mai greu. Tu îţi vei dezvolta sentimente pentru Justin şi se va ajunge tot mai sus. Suntem doi complicaţi... dar important este că ne iubim, chiar dacă avem atâtea obstacole în faţă.

Oh..Louis. Mă faci să te iubesc din ce în ce mai mult...

All I need is youUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum