''ΣΤΕΦΑΝΟΣ''

7.9K 659 14
                                    

''Ένα χρόνο; μα πως;γιατί...γιατί δεν ήξερα τίποτα Χριστιάννα;γιατί;; είμαι η καλύτερη σου φίλη που να πάρει..''

''Συγνώμη..''είπε και έβαλε τα κλάματα ''Απλά... δεν ήταν εύκολο ούτε για μένα...''Πήγα κοντά της και την αγκάλιασα ''Μην κλαις σε παρακαλώ,απλά θα μπορούσα να σε βοηθήσω η έστω να σου συμπαρασταθώ.Ο αδερφός μου είναι τόσο βλάκας,που δεν βλέπει τι έχει δίπλα του.''τότε χτύπησε το κινητό του Ορέστη,με κοίταξε και απάντησε.

''Έλα Στέφανε...'' κούνησα αρνητικά το κεφάλι μου ''σε μια δουλειά, τι έγινε;''δεν ξέρω τι του έλεγε αλλά είχε καρφώσει τα μάτια του πάνω μου ''όχι δεν κοιμήθηκα σπίτι,ναι σε μια ώρα θα είμαι εκεί.Τα λέμε.''

''Κορίτσια πρέπει να φύγω. Χριατιάννα μην ανησυχείς, ο φίλος μου θα καταλάβει το λάθος του.Απλά ελπίζω να μην είναι αργά τότε.''με κοίταξε και μου έκανε νόημα να τον ακολουθήσω.

''Πρέπει να βρω τον Στέφανο,δεν μου ακούστηκε και πολύ καλά..'' ...''Εντάξει, σε ευχαριστώ και πάλι που έμεινες.Και βάλε λίγο μυαλό στον αδερφό μου.''...''Μην μου ξαναπείς ευχαριστώ.Όσο για τον αδερφό σου θα προσπαθήσω''μείναμε εκεί και απλά κοιταζόμασταν,σήκωσε το χέρι του και χάιδεψε το μάγουλο μου.''Λοιπόν πρέπει να πάω να ετοιμαστώ και....πριγκίπισσα, θέλω να μου πεις αυτό που σκεφτόσουν.Πριν, μας διακόψει το κουδούνι.''κούνησα καταφατικά το κεφάλι μου κ αυτός πήγε στο μπάνιο να ετοιμαστεί.Μετά από πέντε λεπτά βγήκε και εγώ καθόμουν στην ίδια θέση.Δεν ήθελα να φύγει.Γαμώτο γιατί αισθάνομαι έτσι; ''Συμβαίνει κάτι;'' τον άκουσα να ρωτάει και τον κοίταξα.''Όχι απλά κάτι σκεφτόμουν''είπα και σήκωσα αδιάφορα τους ώμους.''Να προσέχεις'' με κοιτούσε τόσο έντονα που νόμιζα πως προσπαθούσε να καταλάβει τι σκέφτομαι.''Θα προσέχω'' είπε και έφυγε.

Όταν γύρισα για να μπω στην κουζίνα είδα την Χριστιάννα να με κοιτάζει περίεργα. ''Τι ήταν αυτό;'' τι εννοεί;; ''Τι εννοείς;'' ρώτησα μπερδεμένα. ''Τι συμβαίνει μεταξύ σας;''...''Αααα όχι κυρία μου,σήμερα εγώ ρωτάω,εσύ απαντάς''την προσπέρασα, πήρα τον καφέ από το τραπέζι και πήγα να καθίσω στον καναπέ, με την φίλη μου να με ακολουθεί.

''Και τώρα λέγε.Γιατί δεν ξέρω τόσο καιρό για τον Στέφανο;Γιατί δεν μου είπες τίποτα;''

''Γιατί στην ουσία δεν υπάρχει κάτι να μάθεις.Απλά κάναμε σεξ''

''Θέλεις δηλαδή να μου πεις πως δεν νιώθεις τίποτα;''δεν απάντησε και συνέχισα ''Γιατί αν δεν ένιωθες κάτι δεν θα ερχόσουν εδώ,με κλαμένα μάτια και να λες πως δεν σε θέλει.Γι'αυτό μίλα.''...''Εντάξει, εντάξει, είμαι ερωτευμένη μαζί του.''και για άλλη μια φορά με άφησε με ανοιχτό το στόμα.Η Χριστιάννα είναι ερωτευμένη..ωωωω θεέ μου...

Μυστήριο πράγμα ο ΈρωταςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα