15

5.1K 340 45
                                    


"Bu ne demek, Jussy?"diye mırıldandım sessizce, bildiğim tüm doğruları yıkmasını istedim bu soruyla. Kendim hakkında, bildiğim ne varsa..

Saçlarımı okşadı. Bakışlarım, görüş alanımda olan dizlerindeydi. "Baban bir Stenoipti, bebeğim." Kafamın üstüne bir öpücük kondurdu ve şevkatle sevdi beni. Ben sessiz kalınca, devam etti. "Annen ve baban aşık olmuşlar, ve kimsenin haberi olmadan kaçıp, Bastkon'a yerleşmişler. Çok ama çok mutlu bir birliktelikleri olmuş, Arlien. Oraya yerleştiklerinde, annen hamileymiş." Benim hayatımı benden iyi bilmesine daha çok yandı canım, titrek bir nefes çektim ciğerlerime. Güldü, inip kalkan göğsüyle başım da onunla birlikte hareket etti, beni rahatlatmaya çalıştığını biliyordum. "Annen tabi farkında değilmiş dünyanın en sexy bebeklerinden birini doğuracağının."

"Dünyanın sonunu getirecek olan bebek."diye mırıldandım güçsüzce, koluma bir tane vurdu hafifçe.

"Bir şey anlatıyorum şurada, bebek. Sus da dinle." Sessiz kaldım. "Dokuz ay çok çabuk geçmiş, biraz sancılı da olsa. Kıpır kıpırmışsın o zaman da, yerinde durmamışsın."Derin bir nefes aldı. "Doğduğun gün, annen de baban da çok mutluymuş."

Hızla kafamı kaldırıp, yüzüne baktım. Kalbim sıkışıyordu. "Annem doğduğumda ölmedi mi?"

Kaşlarını çatarak bana baktı. "Bir kez daha beni bölersen, hicbir şey anlatmayacağım ona göre."

Ellerini tuttum umutla, kafamı iki yana salladım anlatması için. "Bölmeyeceğim, söz. Lütfen anlat."

Bana göz ucuyla bakıp tekrar eski pozisyonuma getirdi beni, ama ben dizlerine kafamı koyup uzandım ve karşıdaki yatağa baktım. Saçlarıma oynamaya başladı. "Senin doğumundan haberi olan, birkaç kişi varmış sadece. Annenin yakın arkadaşlarından biri, bir Asrakmış." Gözlerimi kırpıştırdım ve gülümsedim. Ben ve Jussy gibi. "Annenin doğum haberini aldığında hemen gelmiş, seni annenin kucağında görmüş." Derin bir nefes aldı. "Bahsettiğim şu arkadaş, en güçlü Asraklardan biri. Asrakların ruhlarla bağlantıya geçebildiğini söylemiştim. Seni sevmek için kucağına aldığında, hemen fark etmiş senin bir özel, yani 8.Rungena olduğunu. Ama Kuyarna olduğunu bilmiyorlarmış."

"Cehenneme açılan boyut kapısı.." diye mırıldandım kendi kendime.

"Ama özellerin öldürüldüğünden haberleri vardı, seni korumak için annen seni bırakmak zorunda kaldı ve Otrama'ya döndü."

"Annem şuan orada mı?"dedim heyecanla kalkarak, Jussy bana kötü kötü baktı. "Yaşıyor mu Jussy?"

GİRDAPTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang