Знедолена Ніка

2.3K 123 5
                                    

Pol Вова
Я йшов до машини,а в мене в голові була тільки одна думка, якби ми прийшли хоч трохи пізніше то б Стас міг зробити щось неймовірно жахливе. Як добре,що це все закінчилось,Ніка в порядку - це найголовніше. Він її не скривдив.

Стас - це жахлива людина, я не думав що він наші стосунки перенесе на інших людей. Мене аж теліпає коли я про нього думаю. А ось я підходжу до машини,бачу сидить Ніка - вся заплакана, в неї такий страждаючий вигляд,вона як маленька дитина. Хочеться її заспокоїти,обняти, але я знаю шо я їй огидний і ця думка завжди мене буде зупиняти.

- Ніка давай ми поїдемо до мене ,а ти трохи заспокоїшся, скажемо Тані хай привезе тобі одяг бо в одній нижній білизні, я думаю тебе не так зрозуміють.- зосередженим голосом сказав Ярко.

- Добре - ледь чутно сказала Ніка. А я навіть боявся слово вставити бо я знав ,що все це через мене.

- Ей братан шось не так?!- спитав Ярко.

- Та ні все добре...

Решту частину дороги ми мовчали , а коли приїхали то я запропонував Ніці свою куртку оскільки вона була майже голою. На моє здивування вона взяла мою куртку без всяких там її вибриків і мене це здивувало.

- Ніка ти йди в мою кімнату поспи , а я тим часом подзвоню Тані.

Вона мовчки піднялась на другий поверх зайшла в Яркову кімнату і закрила за собою двері.Мені так було її шкода адже я завжди бачив її веселою сильною дівчиною яка могла відповісти на любий твій жарт або знущаня ,а зараз вона опустила голову і тихо пішла в кімнату. Вона була беззахисною, неймовірно засмученою, була маленьким бідним кошенятком.

- Вова , що з тобою? Тобі , що відмовила якась чергова шлюха?-сміючись сказав Ярко ,але мені не дуже то і було весело.

- Ей ти взагалі мене чуєш?

- Так чую.-без емоцій сказав я.

- Так почекай ти так через Ніку ? Ти , що правду казав нарахунок того , що вона тобі подобається?- здивовано спитав хлопець.

- А хіба зараз це має якесь значення? Нікі я противний, дійсно кому може подобатись такий як я вічно гулящий, п'ющий бабій якому нічого не треба окрім алкоголю і шлюх? Я завжди таким був, і недумав ,що хтось може його змінити!!! Чи їй треба такий як я? Хорошій ,щирій, веселій дівчині треба бабнік який не відмовить нікому у насолоді?? Звичайно,що ні. Я потрібен хіба , що шлюхам.

Мій коханий йолоп❤❤❤Where stories live. Discover now