Veda Notu

54 1 0
                                    

En başından beri yanımda olduğunuz, okuduğunuz, oylarınızı ve yorumlarınızı eksik etmediğiniz için çok teşekkür ederim öncelikle. Bu notu yazmadan önce bir önceki bölüme bırakılan bir yorumu gördüm. Bitmesini istemediğini ve final olduğuna şaşırdığını belirten bir yorumdu.
Finalden önce yayınlamış olduğum notta bir sonraki bölümün final olduğu zaten belirtilmişti. Bölümlerde bulunan notları okuyorsanız zaten bundan haberinizin olması lazımdı. Ancak ne olursa olsun bu tarz düşüncelerinizin olması beni mutlu etti. Hikayenin sevildiğini bilmiyordum.
Şu anda bu notu yazıyorum ama öyle.. Yani ne yzacağımı bilmeden aklımdan ne geçiyorsa hemen parmaklarım klavye üzerinde gezip onu yazıya döküyor.
Çnce hikayede eksik kalan Artaith karakterinin yaşadıkları var. Artaith'in yaşadıklarını hayal gücünüze bırakıyorum. Bununla ilgili sadece, kötü adamımızın ona hiç de acıması olmadığını, aklınızın aldığınca her türlü pis işleri yaptırdığını ve onu Riker ile tehdit ettiğini bilmeniz gerekir. Bununla ilgili ancak bu kafar şey söyleyebilirim.
Onunla ilgili yeni bir bölüm yazabilir ve sonrasında final koyabilirdim fakat bir önceki notta belirttiğim sebeplerden ve orada olan şeylerin finali göşgede bırakabilecek olması, kitabın Ross ve Nina ilişkisi üzerine olması sebepleriyle bunu yapmadım. Kendiniz hayal edin ve istediğiniz tarzda olsun.
Ross ve Nina bu durumdan isterseniz kurtulabilir. Nina ne kadar ağlamayacağım demiş olsa bile ağlar ve Ross bunu hissederse, dediklerini yapar. RosS, Nina'nın kapısına dayanır ve barışabilirler.
Ya da başka bir ve muhtemel olasılıkla-benim asıl gerçekleştirmiş olduğum, zihnimde canlandırdığım- final gerçekleşir ve Ross Aqua ile evlenir. Onunla beraber mutsuz, sürekli aklındaki ve hayalindeki Nina ile yaşamaya devam eder. Nina Ross'u unutur ve hayatına devam eder.
Siz hangisini isterseniz o olur. Benim yazdığım fibal sadece ikisinin düşüncelerinden oluşan bir şey.
Kendinize iyi bakın. Başka bir kurgum daha var. Bu sefer ünlüler üzerine yazılmış bir şey değil ancak şu anda wattpadde bulunan bir çok hikayeden daha saülam bir kurdgu. Beni takip ederseniz bu kitabımı burada yayınladığımda yayınlamış olduğumdan haberiniz olur ve ilk okuyanlarım olabilirsiniz. Bu kitapta gördüğüm bana destek olan kişileri orada da hörmek beni inanın gerçekyen çok mutlu eder.
O kurgu gakkında şu anda hiçbir şekilde bundan fazla bir şey söylemek paylaşmak istemiyorum. Reklam gibi olmasın. Hikayem reklam panosu değil çünkü.
Evet canlarım. Sizlere minnettarım. İsterseniz mesaj bölümünden bana mesaja tabilirsiniz. Sizlerle tanışıp konuşmak beni mutlu edecektir. Kendinize iyi bakın.
Unutmayın iyi veya kötü son yoktur. Sizin tercihiniz olan son vardır. Çünkü hayatta sonrarımızı kendimiz Belirleriz.
Hikayenin sonu ve eksik kalan yerleri sizib hayal gücünüze kalmış. Bunları buraya yorum olarak burakırsanız da ayrıca mutlu olurum. Siz olsaydınız nasıl bir sonu olurdu hikayenin. Şimdiye kadar hiç yorum bırakmamoş olan isimleir de görmek isterim yorumlarda.
Hepiniz sağlıcakla kalın, sizleri sevgiye boğuyorum.

Şansın DönüşüWhere stories live. Discover now