Artaith& Nina Düşünceler

56 6 0
                                    

Artaith'in Ağzından;


Odaya girip de kapıyı kapattım. Riker ile olan o bakışma benim içimi daha da korkutmuştu. İçimde olan korkunun aynısını onun gözlerinde de görmek...


Arkamı döndüm ve birazdan bana cezamı seçmem için fırsat tanıma inceliğini gösterecek olan korktuğum hatta delice, ölürcesine korktuğum, bir o kadar ta nefret ettiğim adamın karşısına, masasına, doğru yürüdüm.


" Sevgili Artaith hazır mısın?" dedi o sert ve otoriter sesiyle. Bu benim korkumu daha da arttırmaya yaradı sadece. Delicesine korkuyorum zaten. Frakında olmadan isteksizce kafamı salladım. Hatta bunu yapabildiğime bile şaşırdım doğrusu.


"Duyamadım güzeller güzeli Arthaith. Yazık olacak senin gibi birisine." neye yazık olacak. Lanet olsun beni nasıl bir cezanın bekleyeceğini dahi bilmiyorum. Tanrım yardım et!


Nina'nın ağzından;


Şükürler olsun. İyiydi. Buradaydı. Onun kokusunu o kadar çok özlemişim ki anlatamam. Nefes aldığımı hissediyorum. Korkmuştum. Kazandan sonra bende bir şey yoktu ama o... Onun bilici kapalıydı. Ya bir daha bilinci açılmasaydı. Doktorlar söylememişti ama geçen dönem yapmış olduğum araştırma sonucunda edinmiş olduğum bilgiler sayesinde bu bayılma bilinci kapanma adı her neyse sonucunda uyanamama, hafıza kaybı hatta ve hatta beyin kanaması bile gerçekleşebiliyor. Ya beni bir daha hatırlamasa idi. O zaman ne yapardım.


Kendimi güvende hissediyorum. Onun kollarında kendimi güvende hissediyorum.




Geçen bölümde kızlarımın düşünceleri pek yoktu eksik gibiydi. O eksikliği tamamlamak için yazılmış bir bölüm bu. Bunu için kısa. Yoksa bölümler artık uzun uzun gelecek. Yani uzundan kastım 1000 2000 kelime arası. Ve artık TEOG da geçtiği için bu kadar ara vermeden daha sık bölüm ekleyeceğim. Bu arda inşallah TEOG sınavınız benimki gibi güzel geçmiştir. Hayırlı geceler. Tatlı rüyalar. Öpüldünüz. ;-*

Şansın DönüşüHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin