İşkence

166 9 3
                                    

Ross'un ağazında:

Ne yani Nina'nın hiçbir şeyi yok, ben sadece arabayı bir bariyere çarpmış ve sitres yüzünden bayılmış mıyım?

Hadi oradan. Nina'yı da anne ve babasi telaş yapmasin, onu bualtip neden erken döndünüz diye sıkmasınlar diye bizim eve götürmüşler.

"Riker ciddisin değil mi? Nina iyi ve bizim evde dinleniyor? "

"Aynen öyle. Sen de boşu boşuna bir sinir kırizi geçirdin ve hepimizi o halinle çok korkutyun. "

"Tanrım. Ohhh! Rahatladım, Ninama bir şey oldu da bendeb saklıyorsunuz diye çok korktum. Peki Rydel neden ağlıyordu? Başka bir şey mi var söylemediğiniz? "

"Seni o şekilde gözü dönmüş görünce çok korktu. Ama iyi ki de bir kıriz gecirmişsin. Offf o neydi öyle yaa aklımdan çıkmıyor bir türlü. O bakışlar, o saçlar, o... "

"Riker yeter. Olanlardan çok o hemsireden bajsettin zaten. Nina'nin eve gittiğini söylerken bile o hemşireyi arada kayatmayi başardin. "

"Ona hemşire diyerek hakaret edip duema Ross. O sadece bir hemşire değil. O DOĞAL BIR AFET, kabime tüm doğala afetleei yaşatti. Depremi, seli, fırtınayi, erezyonu... "

"Ağğhh. Yeter Riker doğal afetlerin neler olduğunu biliyorum. Hadi eve godelim. Ninamın yanına gidelim. Onu görmeye ihtiyacım var. "

Hülyalı hülayalı bakıp

"Benim de ona ihtiyacım var. Numarasina! NUMARASINA! Ross o hemşirenin numarasini nereden bulabilirz acaba. "

Bu şekilde saçmalamaya devam ederken içeri bir hemşire girdi.

"Bay Lynch, nasılsınız? Başınızda ağarı var mı, ya da başka bir sorun? "

"Hayır yok, teşekkürler. "

"Ama benim kalbim ağarıyor. Bir bakabilir misiniz hemsıre hanım? "Diye atladi ortaya Riker. Ben ne yapıyorsun bakışı atınca o da bana bir kaş göz yaptı ve ben onun bahsettiği hemşirenin şu an yanımızda bulunan hemşire olduğunu anladım.

Ama hemşire onu kale almayınca da bana bir kaş göz daha yaptı. Uardım istiyordu benden. Şu anki tavırlarına anlama veremiyordum. Ama yardım istiyorsa sırf Ninamın yanına daha çabuk gidebilmek için ona yardım edecektim.

Başım ağarıyormuş gibi inleyip başımı tuttum. Ve hemşiremizin kaşları çatıldı. Ben de bir kez daha inleyip kendimi yatağa oturur vaziyette bıraktım. Çünkü az önce konuşurken gereksiz bir şekilde öğrendiklerim sonucu ayağa fırlamıştım. Gözlerimi de sıkıca kapatıp daha çok sıktım ve diğer elimle de kafamı tutup sıkmaya başladım. Hahaa oyunculuğun verdiği deneyim için oyunculuk işine teşekkur edeceğim aklıma gelmezdi.

"Bay Lynch sorun nedir? " diye sakin bir sesle sordu hemşire. Biraz sızlanarak cevap verdim. Bir de keaik kesik kuarasak cümleleri...

"Başım. Ağarıyor. Ağhh! "

"Bu normal. Başınızı çarptınız. Ağarı kesici alıp geliyorum. Ağarınızı kesmesi için. " diye ek açıklama yapinca dayanamayip yine lafa atladi Riker

"Ağrı kesici ağrıyı kesmek için mi var? Ben başımın agrımasını isteyince alıyordum. Bana biraz daha ilaçlar hakkında bilgi verir misiniz? Ne de olsa ilaç zehirlenmesi sonucu ölme tehlikesi yaşayabilirim. Ve hastahanenize gelmem gerekir sen de benimle ilgilenmek zorunda kalrıaın. Aslinda kötü fikir de değilmiş ha? Benimle ilgilenmiş olman benim galiba mutlu eder. " diyip pis pis sırıtı. Yalnız o sırıtıştan ben bile korktum ama sanırım hemşire korkmadi ve şu cevabi yapıştırdı.

Şansın DönüşüWhere stories live. Discover now