Bela

165 12 2
                                    

SA.Ben geldim uzun bir aradan sonra. Aslında okuma sayısının-bir önceki bölümün- 100 olmasını bekledim ama sonra baktım 100 olacağı yok dedim yazayım sevgili okurlarım daha fazla merak etmesin. sonra geçen bölüme her gün iki kere bölüm olup olmadığını kontrol ediyor olduğunu yazan arkadaşımız @iremsusahin'e teşekkür ediyorum bölümü ona ithaf ediyorum. o kadar mutlu oldum ki, Sevinçten havalara uçtum.Okuyan oy veren yorum yapan herkese çok teşekkür ediyorum.

Ross'un Ağazımdan:

Arayan kişinin sonradan Laura olduğunu öğrendim. Bizim bu gece kalmış olduğumuz oteli öğrenmiş.Beni Nina ile ehdit etti. Eğer Nina'mın saçının teline zarar gelse yaşayamayacağımı çok iyi biliyor. Ama nereden biliyor kızı sadece Nina'nın proje yarışmasında gördüm. Yani ben onun tanımıyorum ama kız benim hakkımda hiçbir yerde bildirmediğim şeyleri bile biliyor. HEMEN Nina'nın yanına koştum.Yani odamıza.Bir hışımla odaya daldım. Nina kapıyı hızlı açmış olmamdan olacak ki bir sışradı ve hemen elleri gözlerine gitti. Yenleriyle gözlerini silmeye çalıştı. AMAN TANRIM NİNA AĞLIYORDU! Ama neden? 

Sonra birden üzerime atlayıp sarıldı bana sıkı sıkı.

''Nina'm ne oldu bir tanem?''

''Ross iyisin.Seni seviyorum.''

Dedi ve daha sıkı sarıldı bana.Sonra devam etti

''GİDELİM HEMEN LÜTFEN!''

''Tamam gidiyoruz canım, hadi hazırlanalım.'' başıyla beni onayladı. Ne oldu da ağladı acaba?

.............................

Hemen hazırlanıp yola çıktık.Nina hala ara ara iç çekiyordu.

''Ninam ne oldu da ağladın?''

''Camı açmış hava alıyordum Ross, sonra camdan içeriye bir şey süzüldü.Geldi yatağa kondu. Aldım açtım baktım. Tehdit mesajıydı. Ross senden ayrılmazsam sana zarar vereceğini söylüyordu. Sen de ben uyandığımdan beri odada yoktun.Sana bir şey oldu diye çok korktum.''

Laura! Beni aramış ayrıca Nina yada tehdit mesjı yolamıştı. Neyi amaçlıyor bu. SONRA NİNA'NİN SON SÖYLEDİĞİ SÖZLER ÜZERİNE BANA BİR KAL GELDİ. SONRA ARABANIN HAKİMİYETİNİ KAYBETTİM VE SONRASI KARANLIK

............................

R5'in Diğer Üyeleri:

Telefonla hepsinin tadı kaçmıştı. Çünkü telefonda Ross ve Ninanın kaza yaptığını öğrenmişlerdi ve hemen arabaya atlayıp verilen adresteki hastahaneye gitmişlerdi.

Şansın DönüşüWhere stories live. Discover now