YAZARDAN NOT

8 1 0
                                    

Öncelikle hepinize ilk notumdan merhaba sevgili okuyucularım!

Seni Böylesine Sevmek kısa sürede istediğim kıvamda olmaya başladı. Bunun için katkısı bulunan ya da bulunmayan herkese çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. 

Bu notu yazmamdaki amaç bölümün henüz gelememesi. Evet, istediğim sıklıkta bölüm yayınlayamıyorum fakat yazma isteğim gelmeden yazınca içime sinmiyor. bu istek -ya da her ne ad verirseniz- 20 gün gibi bir sürede yokluyor beni. Fakat  aldığım bir kararla düzenli bölüm yayınlamaya çalışacağım.

Şu anda kedi evimde değil, şehir dışındayım. Yaklaşık 4 gün oldu. 22 gündür bölümü yazmıyorum. Yani 18 gündür ilham gelmesini bekledim. Ayrıca başka engellerim de vardı.Telefonum kırıldı. Ardından internette sorun yaşadım. Yaklaşık 8 gündür internetsiz ilkel bir ortamda yaşadım. Daha sonra da tablet bilgisayarım  mahvoldu. Anlayacağınız bölüm yazacak ve yayınlayacak ne zamanım ne de ortamım oluştu. Nihayet tatilde olduğum yerde yani babaannemde bir laptop ve internet buldum. Arabadan iner inmez, size not yazmaya karar verdim. Ve şimdi sizlerle birlikteyim. En geç 5 güne bölüm yazıp yayınlamaya kendimi zorlayacağım.

Sizleri seviyorum!

                                                                                                                                                                       AHSEN.

Seni Böylesine Sevmekحيث تعيش القصص. اكتشف الآن