Помста...

2.1K 116 5
                                    

Після того як я вийшла з гуртожитку ,то побачила чорну автівку. В мене не було сумнівів , що це Стас. Я сіла в машину і відчула як мене хвилею накрив старах.

- Слухай,ти мене бісиш ,шо ти така перелякана, я ж не вбивати тебе їду, а навпаки приносити задоволення, тим більше я впевненний , що це твій не перший раз - з саркамом сказав Стас.

- Для мене це вбивство тому що ти мені огидний у всіх сенсах!-прикрикнула я.

- А Вова тобі не огидний ,ні?- якось загадково сказав Стас.

- А хіба зараз це має якесь значення?- знервовано сказала я.

- Так ,має, нуу раз ти ще не знаєш , що зробив твій ненаглядний Вова то я тобі розкажу -шиплячи голосом сказав Стас.

- Я немаю бажання слухати про Вову!

- А я тебе не питаю ,маєш бажання ,не маєш слухай! і якщо ти перервеш мою розповідь трахати тебе я буду ,ще сильніше, ясно?!?!- знервовано сказав Стас- Колись ми з Вовою були найкращими друзями, так само як наші батьки. Ми були завжди разом :в клубах, на гонках ,навіть футболом разом займалися ,але потім це все зникло ...знаєш чому?

- Чому...?-без цікавості спитала я.

- А тому,що мій батько закохався в маму Вови , а та його динамила. Тато і взбісився сказав своїм людям і вони її ,,не нароком,, вбили. Дядько Сергій(тато Вови) дуже лютував, а коли дізнався , що це його найкращий друг він вирішив не вбивати його , а просто обанкротити ,так би і було ,але мій тато мав ще один біснес. Так от дочого я веду коли ми були з Вовою друзями я мав дівчуну яку кохав і думав , що це взаємно та на жаль помилявся..Одного разу прихожу я до дому , а там твій святий Вова трахає мою Діну.-очі Стаса стали чорними і це на водило на мене ще більший страх.- Після цього як він використав мою дівчину він змився сюди думав я його не найду , а я найшов та шей з дівчиною яка явно йому подобається . І ось тепер я тут з тобою і їду помстися цьому покидьку. Не хвилюйся після того як я тебе поімєю я викину тебе як кошеня -хлопець закінчив свою розповідь і ми зупинились біля виликого 2-х поверхового будинку який я бачу в перше.

- Виходь , що дивишся.-закричав Стас.

На очах в мене назбирувались сльози. Я ненавиділа той день коли ми вперше познайомились,коли він мене цілував...Це все було жахливо!! Біля мене йшла не людина,а справжній монстр...
Я ватними ногами вийшла з машини і попленталась за хлопце в дім. Як тільки ми зайшли в дім ,Стас почав мене цілувати, кусати ,а я не могла нічого зробити я просто плакала від безсилля. Потім хлопець почав помалу мене роздягати,він це все робив помалу ще й сміючись.
-Ось і попалася наша принцесочка -єхидно сказав Стас.Коли хлопець почав мене роздягати я почала пручатись я роби все для того а би він мене не роздів.

Мій коханий йолоп❤❤❤Where stories live. Discover now