Не так все просто як здається...

2.1K 118 2
                                    

POV Ніка

Минуло два тижні, від нашого першого побачення з Стасом. Загалом все було  чудово. Ярко дуже сильно здружився з Вовою і тепер вони хороші друзі, але була і друга сторона медалі. Стас опинився тираном.Він бісився через те , що я час від часу називала його Вовою я робила це не навмисно просто так виходило.Кожне моє не правильне  слово чи погляд на іншого хлопця закінчувався великим синяком на моєму животі,обличчі. Стас бив мене так , що одного разу я втратила свідомість.Ви мене запитаєте чому ж я його не лишу ,а я вам відповім я його не кину тому ,що мені важливе життя своїх друзів та близьких мені людей....Вова все так як колись ходить завжди з нами і це вже мене не дратує ,а навпаки тішить. Він веселий,розумний і як говорить Танька дуже красивий,але є те , що мені в ньому не подобається. Ярко казав ну як казав я підслухала,що він шось типу мафії і це мене лякає бо Стас тоже щось на подобі цього.

В університеті все теж по старому нудні лекції,сесії, тішить тільки те , що біля мене завжди є Таня яка завжди вислухає і підтримає. Сьогодні ненай кращий день...понеділок та як би лише це, сьогодні знову побачення з Стасом в мене ще старі синці не зійшли як знову з'являться нові.

- Нікочка нуу хватить лежати,лекції про лежимо...-сказала Танька бігаючи по кімнаті з рушником на голові.

- Умм встаю,встаю.-пробубніла я.

Я швиденько встала, зробила усі водні процедури і пішла одягатись мій вибір впав на темно сині джинси по максимому закриту кофту і на шию накину хамут ,щоб прикрити засоси які залишив Стас.

***

Перші дві пари йши дуже довго , а ось остання третя пройшла дуже швидко. Я саме збиралась виходити з аудиторії як в неї зайшли Вова та Ярко вони щось бурно обговорювали і я не хотіла їм заважати,тому вирішила опустити головову і пройти мимо. Як тут я в когось зайшла ,піднявши голову я побачила , що перед мною стоїть Ярко,цього я хотіла менш за все.

- Ніка ,ми тебе чимось образили? -розгублено сказав Ярослав.

- Ні,з чого ти це взяв?-пробубніла я .

- Ну просто ти перестала з нами гуляти ходиш якась така не така...признайся це все через Стаса-грубо сказав Вова.Так це все саме через нього ,але як мені зізнатись в цьому якщо скажу на пряму то Стас мене вб'є,а потім і вас..

Мій коханий йолоп❤❤❤Where stories live. Discover now