Care este basmul zodiei tale?

1.7K 60 7
                                    

Berbec
Se proclama vesnic liderul, cel care le stie pe toate si nu accepta compromisuri. Pentru el lucrurile trebuie sa aiba mereu un raspuns rapid, clar si raspicat. Asadar, este alb sau negru, nu exista jumatati de masura. Nu stie sa astepte si se imagineaza mereu intr-un ring, gata de lupta. Bineinteles, exagereaza dar ii place sa fie eroul din poveste.
Basmul potrivit nativilor din zodia Berbec: Praslea cel voinic si merele de aur

Taur
Linistit si zambaret, Taurul asteapta doar un motiv ca sa izbucneasca. Ii place sa faca spectacol si cu cat are mai multi admiratori in jur, cu atat mai bine. Intentiile lui sunt bune, dar strategiile adoptate ca sa iasa invingator nu sunt tocmai corecte. Se declara un sensibil si un visator, dar nu trebuie sa-l crezi pe cuvant. Odata ce si-a fixat un scop, lupta pe toate caile ca sa iasa triumfator.
Basmul potrivit nativilor din zodia Taur: Punguta cu doi bani

Gemeni
Navalanic si nehotarat, cam asa s-ar putea descrie pe scurt nativul nascut in zodia Gemeni. Are initiativa si ii place sa iasa in evidenta, chiar daca ispravile lui nu sunt intotdeauna demne de lauda. Nu e strain de barfa, pentru ca ii place sa dezbata cate-n luna, cate-n stele. Trebuie sa faca impresie chiar daca nu stie foarte bine ce vorbeste.
Basmul potrivit nativilor din zodia Gemeni: Doi feti cu stea un frunte

Rac
Visator si sensibil, nativul zodiei Rac traieste intr-o lume feerica, sau cel putin asa ii place sa creada. Este puternic atasat de familie, de traditii si are grija sa isi ocroteasca permanent teritoriul. In dragoste se aprinde repede, dar isi ascunde sentimentele. Este ezitant si temator; face un pas in fata si trei inapoi de frica sa nu pateasca ceva rau. Se simte in permanenta amenintat de ceva si cauta cu orice pret sa se fereasca de necazuri.
Basmul potrivit nativilor din zodia Rac: Cenusareasa

Leu
Impunator si dornic sa primeasca mereu atentie, Leul are o personalitate exuberanta. Este amabil si prietenos, dar poate deveni lingusitor cand vrea sa isi atinga scopul. Nimic nu-i sta in cale cand trebuie sa obtina ce isi doreste, asadar recurge la orice mijloace ca sa fie laudat. In dragoste iubeste cu pasiune si se aprinde repede, dar de multe ori se stinge la fel de usor.
Basmul potrivit nativilor din zodia Leu: Zana zanelor

Fecioara
Nu-i place sa vorbeasca prea mult, dar vrea sa afle totul despre persoanele care o inconjoara. Minutioasa si banuitoare, intotdeauna are ceva de zis. Greu de multumit si banuitoare, se pierde foarte usor in detalii. Despica firul in zece, dar tot nu este multumita de rezultate si cauta in permanenta raspunsuri.
Basmul potrivit nativilor din zodia Fecioara: O mie si una de nopti

Balanta
Curioasa si plina de energie, dar mereu prinsa intre dileme. Cam asa s-ar descrie Balanta care alearga vesnic dupa un ideal. Viseaza la dragostea perfecta din poveste si face tot posibilul ca s-o obtina. Insa, odata ce-a ajuns acolo sus, se intreaba daca nu cumva, calatoria a fost prea scurta si ar vrea s-o ia de la capat. Cand porneste la drum se impiedica inevitabil de obstacole si greutati.
Basmul potrivit nativilor din zodia Balanta: Scufita rosie

Scorpion
Este tacut si misterios dar se asteapta sa fie inteles de toata lumea. Scorpionul stie foarte bine ce isi doreste, dar alege intotdeauna drumul cel mai lung pana la destinatie. Are foarte multe doleante, dar intotdeauna gaseste nod in papura si este greu de multumit. In general isi doreste ceea ce nu poate sa obtina. Nativul ramneste mereu la norocul altuia si se crede nedreptatit.
Basmul potrivit nativilor din zodia Scorpion: Tinerete fara batranete si viata fara de moarte

Sagetator
Sunt activi, plini de energie si le place sa descopere lucruri noi. Isi traiesc viata ca o continua aventura. Ar dori sa faca doar ceea ce le place, fara sa ofere explicatii, insa nu se impaca bine nici cu singuratatea. Nu pot sa stea fara prieteni si simt nevoia sa obtina aprobari sau laude. Sufletul pereche trebuie sa le inteleaga toanele fara sa-i critice.
Basmul potrivit nativilor din zodia Sagetator: Vrajitorul din Oz

Capricorn
Are teluri inalte dar priveste la ele cu teama si nedumerire. Nativul zodiei Capricorn este ambitios si binevoitor, dar teama il impiedica de multe ori sa ajunga acolo unde si-a propus. Se entuziasmeaza repede, dar daca intampina obstacole ii este greu sa priveasca inainte. Se panicheaza inainte sa porneasca la drum si viseaza ca va fi salvat in ultimul moment de eroul fermecat.
Basmul potrivit nativilor din zodia Capricorn: Frumoasa din padure adormita

Varsator
Nativul zodiei Varsator este o persoana optimista care isi doreste sa traiasca in armonie cu toata lumea. Cu toate astea, in jurul lui este mereu harmalaie, deoarece reactioneaza imediat cand este provocat. Viseaza cu ochii larg deschisi; cei care vor sa il readuca pe pamant au de indurat critici si lamentari interminabile. Se simte vesnic neinteles si nedreptatit.
Basmul potrivit nativilor din zodia Varsator: Alice in tara minunilor

Pesti
Le place sa-si traiasca viata departe de pericole si necunoscut. Nativii din zodia Pesti apreciaza linistea si securitatea. Au teluri inalte, dar le este teama sa porneasca in cautarea lor. Sunt macinati de toane si contradicii, iar acest lucru nu le aduce deloc cinste in viata sentimentala. Vor dar le e frica sa ceara si asteapta sa-i loveasca norocul peste noapte.
Basmul potrivit nativilor din zodia Pesti: Mica sirena

ZodiiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum