De ce parte a corpului sunt atrase zodiile de femei la un bărbat

2.2K 100 4
                                    

FEMEIA BERBEC
Femeia Berbec va remarca prima și prima dată gâtul unui bărbat. Gâtul este unul dintre organele cele mai sensibile ale omului, iar o femeie Berbec pusă pe cucerit știe cum să exploateze din plin această zonă erogenă.

FEMEIA TAUR
Barba sau bărbia. Acolo se uită prima dată o femeie Taur. Acestea sunt înnebunite după bărbații cu ceva barbă, ba chiar sunt în al nouălea cer dacă este lumbersexual.

FEMEIA GEMENI
Femeile Gemeni sunt foarte atente la coapsele bărbatului, mai ales dacă acesta face sport și se văd cu ochiul liber liniile senzuale ce duc spre zona genitală.

FEMEIA RAC
Pentru femeile Rac, buzele și dinții sunt elementele cheie. Dacă un bărbat are un zâmbet frumos și buze apetisante, relația este ca și începută.

FEMEIA LEU
Leoaicele se uită la mâinile unui bărbat. Cu cât sunt mai muncite, cu atât acel bărbat devine o țintă sigură pentru intențiile ascunse ale nativei acestei zodii.

FEMEIA FECIOARĂ
Fecioarele sunt atente în special la picioare, atunci când ies pe stradă cu prietenele. Femeile Fecioară vor bărbați cu musculatura picioarelor bine dezvoltată.

FEMEIA BALANȚĂ
Umerii și brațele au, dincolo de aspectul lor fizic plăcut, o simbolistică importană pentru Balanțe: acestea se pot baza umărul unui bărbat mai ales dacă acesta este destul de solid.

FEMEIA SCORPION
Femeile Scorpion sunt obsedate de posteriorul masculin, așa că nu ar fi mirare dacă vei vedea vreodată femei care să dea pălmi peste fund unui bărbat, și nu invers.

FEMEIA SĂGETĂTOR
Femeile Săgetător sunt ochi și urechi la... abdomenul masculin. Acestea ar sta toată ziua să numere pătrățelele sortitului, mai ales dacă acesta face sport intens.

FEMEIA CAPRICORN
Nu o să îți vină să crezi însă femeile Capricorn sunt atrase de urechile bărbatului. Acestora le place să îi tragă de urechi pe reprezentanții sexului tare, dojenindu-i în jocurile lor erotice, ca pe niște puștani.

FEMEIA VĂRSĂTOR
Femeile Vărsător nu pot concepe nici măcar o discuție fără a se uita în ochii partenerului. Deci, da... pentru femeia Vărsător ochii sunt cei mai relevanți, și apoi alte părți ale corpului.

FEMEIA PEȘTI
Femeia Pești este înnebunită de-a dreptul după încheieturile mâinilor și rotulă. Pentru acestea, părțile corpului mai devreme amintite sunt butonul exploziv în materie de erotism.

ZodiiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum