♌Femeia Leu

3.7K 42 0
                  

Femeia Leu este, in general, caracterizata de o trasatura care o face foarte usor de recunoscut, mai ales daca se afla intr-o multime. Pare improbabil, insa este adevarat. Explicatia este simpla: este acea doamna sau domnisoara care atrage privirile tuturor barbatilor.

Femeile care vor sa intre in aceasta competitie sunt avizate: nu va fi deloc usor sa atraga privirile admiratorilor in alta parte. Pe langa faptul ca adora competitia, femeia Leu este lidera grupului sau, iar ceilalti membrii ii vor respecta alegerile. Printre caracteristicile generale ale femeii Leu se numara pofta de viata, ingenuitatea, eleganta, frumusetea si senzualitatea.

Cei care vor sa faca cadouri unei femei Leu trebuie sa isi cumpaneasca bine alegerea, deoarece gusturile acesteia nu au nimic indoielnic. De asemenea, conteaza foarte mult modul in care partenerul se prezinta la intalnire si, ca un mic pont, femeia Leu apreciaza complimentele originale. Desi nu este materialista sau oportunista, ii plac lucrurile fine si cu bun-gust. Apreciaza cadourile care ii reflecta gusturile, prin urmare va face la randul ei cadouri frumoase.

Fara a fi trasaturile principale ale caracterului ei, femeia Leu poate deveni in anumite ocazii aroganta sau mandra. Nu se poate abtine sa nu se gandeasca ca intr-un fel, se afla deasupra maselor, deci este mai bine sa nu ii spulberi acest vis. O reprezentanta a Leului care este respectata, iubita si pretuita va fi una dintre cele mai agreabile si dragute persoane pe care le-ai intalnit vreodata. Ii plac copiii si sare mereu in ajutorul celor care o solicita.

Femeia Leu este o combinatie fericita de inteligenta, putere si talent, "asezonate" cu cantitati apreciabile de farmec feminin. Leoaicele au si defecte, nu numai calitati: nu sunt foarte atente la bani, astfel incat sunt tentate sa cheltuiasca necugetat. In acesta privinta, ii revine partenerului misiunea de a supraveghea cheltuilile casei.

Femeia Leu in dragoste

Intr-o relatie este cat se poate de corecta, si merge pe principiul nemtesc: jumate-jumate. Ea isi va respecta si isi va proteja partenerul, fara a cadea in penibilul veneratiei absolute.
Nu este o femeie care sa se lase usor dominata, insa partenerul va trebui sa stabileasca clar granitele, pentru ca ea va avea tot timpul tendinta de a face pe cocosul in alta curte.
Dar, sa retinem...este o femeie in toata puterea cuvantului si asteapta acelasi lucru de la partenerul ei. Nu va lasati pacaliti de aspectul firav si neajutorat pe care il afiseaza cateodata...ca sa parafrazam un proverb celebru, inauntrul se afla leopardul.

Femeia Leu iubeste independenta, prin urmare, nu va fi tocmai ea aceea care o va interzice altora. Atat copiii, cat si partenerul se vor bucura de spatiu, in schimbul caruia nu se va cere decat respect si consideratie.

Partenerul de viata al femeii Leu nu ar trebui sa se culce pe o ureche, pentru ca aceasta este extrem de geloasa si de posesiva. Este de ajuns o suspiciune cat de mica pentru a declansa o adevarata tornada in viata de cuplu. Doritorii sunt avizati sa nu flirteze nici macar in gluma cu alte reprezentante ale sexului frumos. Viceversa nu este insa valabila. Fiindca sunt tot timpul in centrul atentiei si sunt mare amatoare de complimente, o leoaica poate oferi foarte usor motive de gelozie partenerului. Aceste mici iesiri nu ar trebui sa fie un motiv de alarma, deoarece dupa ce va fi sorbit indeajuns din cupa de nectar, femeia Leu se va intoarce tot timpul la dragostea sa, partenerul stabil de viata.

Acesta nu ar trebui niciodata sa incerce sa o faca sa renunte la cariera dupa casatorie. Un serviciu o va tine ocupata, fericita si multumita de sine. Desigur, in aceste conditii, femeia Leu nu poate fi decat o sotie buna si o gazda desavarsita.

ZodiiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum