Cum sunt prietenii tăi, în funcție de zodie

10.7K 149 26
                                    

Prietenia cu Berbecul

Inflacaratul Berbec soarbe viata cu toata pofta. De aceea, poate fi foarte tonic pentru cei din jurul lui. Daca esti genul care isi face griji pentru orice, Berbecul te va relaxa, invatandu-te ca nu trebuie sa iei chiar totul in serios. Daca ai nevoie de cineva sa te asculte fara sa fii judecat, Berbecul va fi langa tine.

Iar daca ai chef sa te distrezi pe cinste, nimeni nu este mai indicat decat prietenul tau Berbec. Petrecaret, volubil, sincer, zapacit si fermecator, este sufletul petrecerii si va reusi sa te molipseasca de entuziasmul sau si sa-ti insufle pofta de viata. In tinerete se poate sa-si schimbe prietenii ca pe sosete si nu o face din rautate, pur si simplu merge odata cu valul si nu este genul care sa priveasca in urma.

Odata trecut de prima tinerete, Berbecul va deveni un om responsabil. Pe langa un umar pe care sa plangi, vei gasi in el si un bun sfatuitor. Incepe sa-si selecteze cu atentie prietenii, gata sa ofere cat poate de mult. Dar se asteapta sa primeasca tot atat inapoi.

Daca iti povesteste cele mai intime lucruri, va fi ranit sa te vada ca incerci sa schimbi vorba cand tu insuti ai probleme. Ii plac oamenii la fel de sinceri si naturali ca el. Nu suporta prefacatoriile, pe care le miroase de la o posta. Odata implicat intr-o relatie de prietenie, Berbecul este statornic si de incredere. Uneori are nevoie de intimitate si cel mai bun lucru pe care-l poti face este sa-i respecti teritoriul.

Defecte: Daca este vorba despre Berbecul imatur, te poti baza pe el pentru o vorba buna, distractie si ridicarea moralului, dar cam atat. Odata implicat intr-o prietenie, poate fi pisalog si trebuie temperat. Uneori poate parea egoist sau prea subiectiv.

Zodii compatibile in prietenie: Varsator, Gemeni, Capricorn, Sagetator, Leu.

Prietenia cu Taurul

Prietenia cu un Taur nu este doar un dar pe care, odata primit, il vei avea totdeauna, este si o lectie de viata. Taciturn, incapatanat pana in maduva oaselor, muscator de lucid, Taurul este adanc patruns de elementul care-l domina: Pamantul. Apartenenta la Pamant ii confera o forta si o stabilitate pe care cu greu le putem gasi in alta parte. Aceasta forta nu este neaparat una fizica, insa adesea este o forta a gandirii profunde. Nativul Taur face parte dintre acele fiinte rare care, desi sunt perfect constiente de marea lor valoare, nu se lasa niciodata imbatate de narcisism si nici de infumurare.

Daca ai un prieten Taur, poti sa te consideri fericit, caci acest nativ teluric arareori isi lipeste sufletul de o persoana, alta decat familia sau partenerul de viata. Odata ce i-ai castigat prietenia, o vei avea pentru totdeauna. Profan vorbind, vei savura mereu, la el acasa, cele mai bune mancaruri de pe pamant, deoarece este un bucatar extraordinar. Prietenul tau Taur are bunul simt de a nu jigni si a nu rani niciodata, chiar daca este dezamagit si chiar daca s-a infuriat.

Un secret pe care i l-ai dezvaluit moare in el in secunda urmatoare. Iar daca iti pierzi linistea si calea in viata, Taurul este langa tine, cu acel calm olimpian, cu acea siguranta de sine, conferindu-ti forta si speranta. Te va dori langa el la cele mai importante evenimente din viata lui: casatorie, moarte, nastere si iti va oferi unul dintre rolurile principale, pentru a-l ajuta si a-l sustine.

Defecte: Taurul este un introvertit orgolios. Nu dezvaluie niciodata prietenilor esecurile, problemele lui foarte mari si inclusiv demonii interiori. Acest lucru il face sa para ascuns, dubios, egoist intr-un fel, pentru ca nu-si pune sufletul pe tava asa cum poate ai facut tu in fata lui. Vei fi mereu pe locul II (uneori ostentativ) pentru ca familia primeaza pentru el mereu. Uneori face observatie prietenilor pe un ton usturator.

Zodii compatibile in prietenie: Rac, Varsator, Pesti, Fecioara, Scorpion.

Prietenia cu Gemenii

ZodiiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum