♑Femeia Capricorn

1.5K 34 0
                                    

Spre deosebire de celelalte zodii, Capricornii fac ca munca astrologilor sa para si mai dificila. Asta deoarece este foarte greu sa stabilesti niste caracteristici generale ale acestor firi capricioase. Femeia Capricorn poate fi o aparitie sexy pe plaja sau o cercetatoare intr-un laborator, facand experiente care ar putea sa faca lumea mai buna.

Oricum ar fi in extrerior, interiorul adaposteste o persoana care cauta siguranta, autoritate, respect si pozitie sociala. Insa cum isi propuna sa atinga aceste tinte este cu totul alta discutie. Poate fi presedintele unei tari sau poate fi sotia unui om politic ambitios. Cauta recunoasterea si nu isi face prea multe probleme legate de modul in care o va obtine.

Este atat de ambitioasa incat nu va tine cont de pozitia de pe care va pleca sau de cat de mici ii sunt pasii, la final va ajunge in varf cu mult inaintea celor care fugeau pe langa ea. Are scopuri si are ambitii, insa acestea sunt surclasate de ceva: familia. Paradoxal, femeia Capricorn isi poate juca la fel de bine rolul si isi poate satisface ambitiile atat din pozitia de SEO a unei multinationale, cat si din rolul de sotie si mama. Chiar si asa, se asteapta ca cei din jur sa ii ofere respectul si siguranta de care are atata nevoie.

Femeia Capricorn are o eleganta innascuta, in ciuda faptului ca se ascunde adeseori in spatele modestiei. Desi pare o persoana foarte calma si echilibrata, schimbarile de dispozitie o afecteaza destul de des. Poate deveni usor o victima a depresiei daca cineva o judeca gresit sau o trateaza incorect si poate tine aceasta stare pentru ea timp de luni intregi. Faptul ca nu dezvaluie sursa nemultumirilor ei vine din teama de a parea nesigura pe ea sau de a fi luata in ras.

Este indicat si chiar recomandat sa nu tachinezi o femeie Capricorn, deoarece exista riscul sa ia spusele tale ad-litteram. Chiar daca pare o persoana foarte sigura pe ea, apreciaza si gusta complimentele la fel de mult ca orice alta femeie. Verbalizarea aprecierilor la adresa ei o fac sa simta increzatoare si sa lase sa iasa la iveala pasiunea pe care o controleaza cu atata strictete. Printre trasaturile personalitatii sale nu se numara si visatul cu ochii deschisi. Ea viseaza doar la ceea ce se poate converti in realitate.

Eticheta sociala este foarte importanta, prin urmare isi va servi oaspetii din cel mai bun serviciu pe care il are. Intotdeauna va exista ceva proaspat in frumusetea ei, iar sansele ca o femeie Capricorn sa fie neatractiva sunt destul de reduse.

Femeia Capricorn in dragoste

Cel care doreste sa cucereasca o femeie Capricorn va trebui sa inceapa prin a-i respecta familia. Tine minte: atunci cand te casatoresti cu o femeie Capricorn te casatoresti cu toata familia.

Daca totusi vei simti nevoia unei mici obiectii sau faci o incercare de a critica pe cineva apropiat, asigura-te inainte ca motivele tale sunt argumentate, altfel nu ti-o va ierta niciodata. Dragostea pe care o are pentru tine nu o va impiedica niciodata sa nu aiba grija de familia ei. Partea buna este ca are aceeasi atitudine si fata de familia ta. Nu te va ierta prea usor daca nu vei sari in ajutorul familiei tale, mai ales daca iti sta in puteri sa schimbi lucrurile in bine.

Chiar daca ea nu este o visatoare prin definitie, nu isi va impiedica partenerul sa viseze atata timp cat va avea paine in casa. In rolul de mama isi va invata copiii sa fie disciplinati, cumpatati, practici si sa ii respecte pe cei mai in varsta. Partenerul care va sti sa o faca sa se simta iubita si protejata va primi in schimb inzecit, pentru ca ea va veghea mereu asupra fericirii lui.

ZodiiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum