cum reacţionezi la schimbări în funcţie de zodia ta

1.4K 65 2
                                    

Berbec. Berbecul este un pionier, iar rostul pionierilor este să dea piept cu noul. Mai concret, iubeşte tare mult schimbările, dar mai ales dacă le provoacă el.

Taur. Deşi în multe privinţe e demn de toata stima şi respectul, Taurul este unul din cele mai conservatoare, încăpăţânate şi deficitare la nou semne ale zodiacului. Schimbările îl bulversează

Gemeni. Noroscul lor este că sunt uimitori de flexibili. Fug de tiparele rigide, de încorsetările materiale, de şabloanele mentale sau de ancorele emoţionale. Sunt gata de schimbare oricând.

Rac. Racul nutreşte o râvnă acută de a opera schimbări. De destin, de peisaj, schimbări să fie! Dar nevoia de siguranţă din familie rămâne.

Leu. Crede sincer că este făcut pentru reuşită, nu urmăreşte schimbarea de dragul schimbării, dar ca să ajungă unde îşi propune este nevoie să treacă printr-o suită de încercări.

Fecioara. Despre campioana rutinei se ştie că nu digeră noul, că schimbările o sperie şi că nu este interesată de acest domeniu. Ea preferă stabilitatea şi încrederea iar o schimbare majora o poate speria de moarte.

Balanţa. Are nevoie de un mediu confortabil, de afecţiune şi de socializare. Nu-i place să fie zguduită, dar nici nu se sperie uşor de necunoscut. Călcâiul lui Ahile este reprezentat de cuplu, aici perspectiva surprizelor neplăcute o înspăimântă.

Scorpion. E incapabil să ducă o viaţă monotonă. La el schimbările sunt totale, adevărate transformări. Dacă, prin absurd, i se întâmplă una ca asta, va gestiona situaţia cu luciditate şi sânge rece.

Săgetător. Nativul acestei zodii caută schimbările cu lumânarea. Firea lui neastâmpărată şi aventuroasă se plictiseşte repede şi alearăa după adrenalina. Dacă o da vreodată în bară, e doar din cauza înclinaţiei de a-şi asuma riscuri prea mari.

Capricorn. Îşi doreşte o viaţă aşezată, bine rânduita după planuri gândite îndelung. Reacţionează deficitar la schimbările neaşteptate.

Vărsător. Propulsat de concepţii moderne, originale, îndrăzneţe, consideră că nu are de ce să refuze o schimbare. Avantajul de bază al vărsătorului este că rămâne mereu optimist şi are darul de a se adapta din mers la neprevăzut.

Peşti. În cazul lor totul poate fi schimbător. Peştii se orientează de minune şi se adaptează foarte uşor la schimbări, fără să facă valuri, ştiu mereu să se descurce în orice situaţie.

ZodiiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum