Fraza ta preferată

6K 276 22
                                    

Berbecul: "Sunt primul! Te-am bătut şi de data asta" - fii pe pace, se referă la jocuri şi concursuri. Sau, şi mai frecvent: "Nu eşti gata? Te mai aştept mult!?"

Taur: "Cât costă chestia asta?" Pentru el calitatea e foarte importantă. Iar informaţia despre preţ, crucială.

Gemeni: "Pe cuvântul meu!" sau "Sincer îţi spun..." adică cel mai clar indiciu că minte de îngheaţă apele.

Rac: El simte. Şi acesta este verbul cel mai folosit, chiar şi atunci (sau mai ales atunci) când nu are un alt argumen, mai plauzibil "Aşa am simţit!"

Leu: "Nu-i aşa că sunt grozav?" Şi dacă o spune cu alte cuvinte, nu te lăsa indusă în eroare, înţelesul e acelaşi.

Fecioară: "Dă-mi voie să te contrazic". Adică felul acela enervant de a-ţi arăta unde greşeşti sau ce n-a fost perfect.

Balanţă: "Asta sau aia? Aşa sau aşa..?" în speranţa că îi vei lua de pe umeri povara de a decide singur. Sau "Nu ai dreptate!" când e într-o dispoziţie certăreaţă.

Scorpion: "Te doresc" - asta dacă se deranjează să vorbească. De multe ori, nici nu mai e nevoie să o facă. "O să-i pară rău!" n-o spune, dar i se citeşte pe faţă.

Săgetător: "Să-ţi spun eu cum stă treaba" pentru că e convins că ştie cel mai bine, chiar într-un domeniu de care abia a auzit, pe care tu îl studiezi de zece ani.

Capricorn: "Ce te-ai face fără mine?" E tăcut şi discret, aşa că n-o spune, dar o gândeşte de multe ori. "Mă descurc singur!" zice în rest.

Vărsător: "Ţi-am zis eu?" N-o spune cu răutate, e o simplă constatare a puterii sale de previziune. Sau te exasperează cu "Mai există o variantă!"

Peşti: Foarte posibil să nu aibă o frază favorită sau e prea introvertit să o împărtăşească cu ceilalţi

ZodiiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum