DURDUR KENDİNİ (2.kısım)

69 9 4
                                    

Kapıyı aralayıp bir gözümü içeri çevirdim. Yatağına baktığımda ilginç bir pozisyonda uyuyordu. Bacağının arasında bir yastık ve elinde peluş bir hayvan.

İçeri girdim ve yatağının ucuna oturdum.

Biraz huzursuzca kıvrandı. Rüya mı görüyordu acaba. Terlediğini görebiliyordum. Başını bir o yana bir bu yana sallıyor "hayır!" "hayır Üveys!" Diye sayıklıyordu.

Rüyasında beni mi görüyordu, adımı sayıklamasına şaşırmıştım. Bu şey hoşuma gitmişti ama biraz daha burada kalırsam onu uyandıracaktım.

Tekrar kapıya yöneldim çıkıyordum ki cebimdeki telefonun titremesiyle durdum. Mesaj vardı.

Kimden: Elçin

Uyuyor musun?

Kime: Elçin

Yok amuda kalktım meditasyon yapıyorum. Elçin bu saatte derdin ne?

Saat sabahın 4'ü ve Elçin uyuyup uyumadığımı merak ediyordu. Aptal kız.

Ve yine Harikanın sayıklamalarını duydum. Dinlemek için tekrar yatağına doğru yürüdüm.

"Anne!" diyordu bu seferde.

"Anne gitme!"

"Üveys!"

"Gitmeyin!"

"Üveys ben sensiz yapamam"

"Üveys seni seviyorum"

En sonunda "Hayır!!!"

Diye bağırarak sıçradı yataktan. Hızla nefes alıp veriyordu. Bu saatte neden burada olduğumu soracaktı muhtemelen. Seni görmeye geldim mi diyecektim?

Söylediği şeyi henüz hazmedememiş, içinde gerçeklik payı olup olmadığını anlayamamıştım. Sensiz yapamam, seni seviyorum. Yüzüme söylese herşeyi bırakıp ona tutunacağım iki cümleydi.

Kafasını kaldırdı ve bana baktı. Belli ki hala gördüğü kabusun etkisindeydi. Elimden tuttu ve yatağın kenarına oturmamı sağladı.

"İyi misin?" Dedi bana. Korktuğunu görebiliyordum.

Onaylarcasına kafamı salladığımda doğruldu ve kollarıyla bedenimi sardı. Başını boynuma gömdü.Şaşkınlıktan ne yapacağımı bilemezken hıçkırıklarını duydum. Belli ki ağlıyordu.

"Sana birşey olacak diye çok korktum."

"Geçti artık, sadece bir kabustu" dedim sırtını sıvazlayarak. "Hadi uyu artık. Daha saat çok erken."

Belinden tutup yatağa yatırdım. Ellerimi üzerinden çekmiş arkamı dönmüştüm ama tam gidecekken elimi yakalayıp "gitme" demişti.

O şu an uyku sersemiydi üstelik gördüğü kabusun etkisindeydi. Bunu yapmalımıydım bilmiyordum ama aklımda kalbimde tek birşey söylüyordu. 'Bunu daha öncede yaptın'.

Sessizce yanına kıvrıldım. Döndüğümde yüz yüzeydik. Dudaklarımız arasında 10 santim mesafe vardı. Elini saçlarıma götürüp okşadı.

Daha da yaklaşarak burunlarımızı birbirine değdirmişti. Şimdi de korktuğum şeyi yapıyor ve dudaklarımız arasındaki mesafeyi kapatıyordu.

Dudaklarımız birleştiğinde gözlerini kapattı. Şu an sanki herşeyi boşlamış, kendini gerçekten bana bırakmıştı.

Bense büyülü dudaklarının dudaklarımda olmasına inanamıyordum. Burada kendimi tutamayıp onunla olabilirdim, evet eskiden olsa bunu yapardım. Fakat şimdi değer verdiğim tek kıza kısa sürelik bir zevk uğruna pişman olacağı şeyler yapmak bana yakışmazdı. Kendimi tutacak, hormonlarıma yenik düşmeyecektim.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Jul 26, 2015 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

HARİKAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin