Κεφάλαιο 19ο

2.5K 230 27
                                    

 Ο Λεονάρντο είχε σφαλίσει τα μάτια και απολάμβανε την αίσθηση του σώματός της κοντά στο δικό του. Ένιωσε μια γλυκιά ζεστασιά όταν εκείνη ανταποκρίθηκε και τύλιξε δειλά τα χέρια της γύρω του. Ήξερε πόσο λάθος ήταν αυτή του η κίνηση, ιδίως μπροστά σε Εκείνον, αλλά δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον εαυτό του. Χάρηκε υπερβολικά πολύ όταν είδε ότι ήταν καλά.

Φοβήθηκε μήπως κάποιο από τα τσιράκια Του την είχε ακολουθήσει και της έκανε κακό. Ο πατέρας της ήταν αδίστακτος, δεν θα δίσταζε να την βλάψει και σωματικά. Ήδη η εικόνα της νεαρής κοπέλας, της Λάνα, που τόσα χρόνια δούλευε για εκείνον να πέφτει νεκρή μπροστά στα μάτια του τον έκαναν να αισθάνεται βρώμικος...σαν δολοφόνος. Θα τον έζωναν για πάντα οι τύψεις αν κάποιος άλλος σκοτωνόταν εξαιτίας της ανικανότητάς του να ανταποκριθεί στις οδηγίες του Σαντιάγκο Σαβιόνε.

Η Νοέλια ένιωσε το σώμα της να ζεσταίνεται, τα ρουθούνια της γέμισαν με το άρωμα του. Ήθελε να παραμείνει στην αγκαλιά του για λίγο ακόμα, αρνούμενη να σκεφτεί όσα πέρασε εξαιτίας του. Ωστόσο, δεν μπορούσε να επιτρέψει στον Λεονάρντο να συνεχίσει να την κοροϊδεύει. Αυτή η αγκαλιά ήταν σίγουρα ένα μέσο για να την κάνει να επιστρέψει κοντά του, ώστε να συνεχίσει την υλοποίηση των ύπουλων σχεδίων του...ή του πατέρα της. Δεν ήταν καθόλου πρόθυμη να τον αφήσει να κερδίσει.

«Άφησε με» είπε, πιο σιγανά από όσο θα πρεπε, και προσπάθησε να απομακρυνθεί.

Τα χέρια του παρέμειναν στη θέση τους, τραβώντας την κοντά του.

«Άφησέ με! Μη με ακουμπάς!» φώναξε τώρα και τραβήχτηκε με δύναμη μακριά του, απαγκιστρώνοντας επιτέλους τα χέρια του από πάνω της.

Το βλέμμα του, γεμάτο απελπισία και πόνο, έπεσε κατευθείαν στο έδαφος.

Η Νοέλια ανάσαινε βαριά, με την καρδιά της να σφυροκοπάει μέσα στο στήθος της. Αμέσως άρχισε να μετανιώνει. Ο Λεονάρντο φαινόταν πραγματικά λυπημένος από την απόρριψή της.

Έμεινε για μια στιγμή να τον κοιτάζει, ώσπου συνειδητοποίησε τι συνέβαινε και αποφάσισε να λάβει δράση.

«Δεν πρόκειται να έρθω μαζί σου» είπε αποφασιστικά και δίχως να το σκεφτεί περαιτέρω, έκανε μεταβολή και άρχισε να τρέχει προς τον οίκο μόδας Ριντέλ. Δεν πρόλαβε να αντικρίσει το βλέμμα του. Δεν πρόλαβε να κοιτάξει ή να σκεφτεί τίποτα. Το μόνο που έκανε ήταν να ελπίζει ότι θα έφτανε εγκαίρως στον οίκο.

Ίντριγκες Και ΠάθηΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα