Банда)

2.9K 129 5
                                    

Виходячи з аудориторії, я намагалася знайти номер Таньки,яка зникла з двох останніх пар,попередньо не повідомивши мене. І ось коли я майже покинула аудориторію, мені залишалося лише відкрити двері, і саме в цей момент, з іншої сторони дверей хтось теж наманався відкрити двері. Я потягнула сильніше двері і почула жахливий звук - щось голосно впало на землю. Коли двері відкрилися повністю я побачила перед собою красивого,проте неймовірно злого хлопця. У нього було коричневе волосся,а зачіска в стилі 50-тих років. Він мав неймовірні очі. Водночас вони притягували і водштовхували від себе. Криштально-голубі очі. І тут я зрозуміла , що я на нього нагло витріщалася.
- Чого витріщилася?? Ти взагалі бачиш куди ти преш??? Роззуй свої "красиві оченята" - з сарказмом у голосі грубо сказав він.
- Щоо??? Ти ще й звинувачуєш мене,що САМ наткнувся на мене??
І тут він зробив те чого я зовсім неочікувала.. Він просто відіпхнув мене в сторону і сказав :
- Мій час занадто дорогоцінний, щоб тратити на таких як ти... - зверхньо сказав він. Піднявши свій ноутбук він зайшов в аудиторію.
І я в ступорі сказала те що, в той момент вважала найбільш правильним.
- Пффф,самозакоханий йолоп...
І на цій негативній ноті я покинула університет...

***

Перше, що я побачила виходячи з університету,це три чорні машини, з яких дві було добре знайомих мені "Nisana" і чорний "BMW x7" який я бачила вперше. Побачивши мене Юрко,Ярко,Віталік,Христя,Славік
загуділи, до мене підбіг мій найкращий друг - Ярко,а Танька окинула нас недобрим поглядом,оскільки вона давно вже була таємно закохана в Ярослава. Підійшовши до нашої банди я нарешті могла всіх обійняти, оскільки я вже тривалий час немала змоги з ними бачитись. І ось ми вже зібралися їхати в клуб,як тут Юрко закричав , що ми маєм чекати Вову.
І я вирішила спитати Таньку,хто ж такий цей загадковий хлопець - Вова.
- Ей,Танько,а хто ж такий цей Вова??
- Він перевівся до нас з Чернівців по сімейним обставинах,і так склалося,що він став новеньким у нашій банді...
І коли ж Вова вийшов з університету , я побачила його...

Мій коханий йолоп❤❤❤Where stories live. Discover now