Bonus 3. (Tao, Lay, Chen)

354 25 0
                                    

Tao

Tao este o persoană foarte conservatoare .Orașele sale preferate sunt Paris și Hongkong.Îi plac pisicile.Când a avut 16 de ani Tao a început să lucreze departe de casă .Culoarea lui preferată este albastru .El are cel mai mult aeygo.În decembrie 2009 Tao a lucrat ca și chelner.Practică arte marțiale de 11 ani .Este apropiat de Taemin ( SHINee ) și Victoria ( F x ). El a lucrat cu Victoria pentru SBS Gayo Daejun 2011 și Taemin l-a învățat de multe ori dansuri.Tipul său ideal de fată este: drăguță, cu un corp frumos și o personalitate frumoasă.Îi place să poarte ceva care i se potrivește /arată bine pe el .Tao își iubește foarte mult bunicii .Melodia lui preferată din mini albumul „MAMA" este : „History" .În China a împărțit camera cu Xiu min .Lui Tao îi place sa aibă grijă de sănătatea lui, așa că exersează cu sârguință.De asemenea, acesta preferă să exerseze singur .Îi place să bea Starbucks Coffee.Pentru Tao nu există nimic imposibil în lume, acesta este principiul său.Spre deosebire de Luhan, Tao este un stagiar care a fost frecvent agresat.Tao s-a alăturat celor de la SM Entertainment în 2010, el a fost stagiar doar un an.

Lay

Inițial, Lay ar fi trebuit să fie lider în EXO-M, dar apoi și-au dat seama că Kris are nevoie să facă ceva .Este foarte apropiat de Kai. A avut mare grijă de acesta când s-a accidentat .A fost votat ca cel mai plin de umor membru din EXO-M .Kris l-a descris ca fiind obraznic, dar amuzant .Piesa lui preferată de pe albumul MAMA este Two Moons .Are un somn foarte adânc . Nimic nu-l deranjează când doarme.Ii place să doarmă pe podeaua din camera de zi, deoarece temperatura e mai scăzută.Kris spune că Lay gătește ori de câte ori nu are ce face .Dacă ar avea o zi liberă ar petrece-o cu bunicii săi.S-ar întâlni cu el , dacă ar fi o fată .Are o brățară dată de mama sa pe care nu și-o scoate niciodată. O poartă si când doarme, chiar și la ședințele foto.Este un perfecționist.Face baie când este stresat .Este considerat „Studentul Model " în EXO-M .Culorile sale preferate sunt negru și violet .Nu va plânge în fața celorlalți membrii, va prefera să stea singur, întins în pat , și să plângă .Este uituc.Iși iubește foarte mult bunicii.Nu poate mânca alimente picante .Poartă șosetele tuturor.Ii plac After School și F(x) .I-a compus piese fostei lui prietene .Ii place să-l țina de umăr pe Sehun .Este inspirat de bunicii săi .Când este într-o stare proastă, el va închide ochii și va sta liniștit.În cazul în care șosetele din cămin sunt deteriorate , acestea trebuie să fi fost purtate de Lay sau Tao.A spus că atunci când un membru din EXO-M se simte trist sau obosit, el va cânta o melodie la chitară ca să-l înveselească.Ii place foarte mult să spună „Da, desigur."O dată, Luhan l-a învățat pe Lay cum să joace cubul Rubix dar l-a ignorat pe Sehun pentru o vreme. Prin urmare, Sehun a ascuns toate cuburile Rubix astfel încât Luhan nu a mai putut să-l mai învețe pe Lay.Tipul lui ideal este Hyuna.

Chen

E apropiat de Kyuhyun . Mereu când Chen cântă , Kyuhyun îl ghidează și îl sprijină.Are cei mai puțini fani dintre membrii .Ii place să se uite la desene animate.Potrivit celor spuse de Kris , Chen este ciudat .A imitat dansul cu lumina al lui Baekhyun. ( daca nu stiți despre ce e vorba, intrați )Dă o impresie de blândețe.Are o voce puternică.Ii place să poarte haine simple .Melodia lui preferată de pe primul mini-album MAMA este „Machine" .În Coreea, a împărțit camera cu Lay iar în China o împarte cu Kris. Ei schimbă aranjamentele camerelor pentru a-i ajuta pe Chen și Xiumin să învețe mai bine chineză.Poate cânta o notă mai înaltă decât Luhan, prin urmare, el e vocalistul principal din EXO-M.Ii este teamă să vorbească în fața unui public.Este foarte încăpățânat, el trebuie să obțină tot ce vrea.Ii plac After School și Girls Day.Este uituc (dar nu la fel ca Lay), așa că trebuie să scrie ceea ce vrea să facă.Speră să colaboreze cu Super Junior într-o zi.După ce a început să trăiască cu membrii EXO, el a început să joace jocuri video din ce în ce mai mult.Nu este printre cei mai buni dansatori din EXO, dar asta nu înseamnă neapărat că e rău. E încă un dansator de exceptie, cu toate acestea, el știe că trebuie să devină mai bun.Un fan l-a numit „Dancing Machine" (mașina de dansat) la un eveniment, provocând hohote de râs de la ceilalți membri din EXO . Porecla i-a rămas de atunci.Spune că îi admiră frumusețea lui Kris și îi place faptul că dacă Tao nu înțelege ceva, el nu va ezita să ceară ajutor.Este cel mai prietenos membru la evenimente. Ii place să converseze, și își tratează fanii , mai ales Noonas ( fetele mai mari decât el ) , foarte bine. Râde la toate glumele fanior săi, indiferent dacă acestea sunt rele.E apropiat de Xiumin, e văzut cu el aproape întotdeauna.Nu-i place să-i fie atinse urechile.Visul lui este de a deveni cel mai bun cântăreț din lume.A dezvăluit faptul că are un videoclip cu Suho plângând , salvat pe laptop. El (și restul membrilor ), se uită la clip atunci când simt nevoia să râdă.Ii place să-l tină de braț pe Kris .Culoarea lui preferata este albastru .Este foarte grijuliu. Odată, când Lay s-a rănit la spate în timpul practicii dansului, Chen l-a dus la spital.Nu a fost un stagiar pentru foarte mult timp.Tipul lui ideal este o femeie care e ca o noona, cineva care va fi capabilă să aibă grijă de el.

EXO facts|si alteleWhere stories live. Discover now