Mini interviu cu EXO-M(2013)

634 29 0
                                    

Popularul chinez-coreean grup de idoli EXO-M au fost invitati la Mini Interviul celor de la Sina Entertainment, si au discutat cu fanii lor despre viitoarea lor participare la Jiangsu Satellite TV New Year's Eve Concert pe 31. Ce e si mai entuziasmant e faptul ca aceasta performanta este performanta lor debut la un eveniment de Anul nou. Chiar daca a fost doar un an de la debutul lor, cei 6 membri sunt extrem de populari in China.


Nunarul de intrebari inregistrate a ajuns la 40 000 chiar daca mini interviul a durat doar o ora. In afara fanilor care se luptau pentru a trimite urari de Craciun, a fost o nebunie si mai mare de mesaje spam de la fani, urandu-le mult succes idolilor la examenele viitoare.


De aceasta data membrii au interactionat cu fanii pentru binele viitoarei performante de pe 31 decembrie la Jiangsu Satellite TV"s New Year's Eve Concert, dar cand au fost intrebati despre sentimentele lor fata de participarea lor in premierala un concert chinezesc de Anul nou, ei au aratat modestie.


„Suntem foarte entuziasmati de faptul ca putem participa la Jiangsu's New Year's Concert. Le multumim celor de la Jinagsu Satellite TV pentru ca ne-am oferit aceasta oportunitate si de asemenea ne simtim onorati sa stam pe aceasi scena ca multi artisti atat de cunoscuti. Ne dorim ca toata lumea sa ne ofere multa atentie si suport."


Astazi, fiind Ajunul Craciunului, cea mai mare dorinta de Carciun a fanilor, care au asteptat inca dis-de-dimineata, a fost sa-i auda pe EXO-M urandu-le un „Craciun fericit!". Fanii care au esuat pentru mult timp sa vorbeasca fata n-fata cu idolii lor au fost si mai suparati. Unul dintre fani (Prague Memory) a fost extrem de suparat, continuand sa strige numele liderului, Wu Yifan, plangadu-se:"Nu e o Noapte de Vis fericita, nici macar nu mi-ai raspuns."


Pana la urma, dorinta lui a fost inplinita si a primit un „Craciun fericit!" adresat in special lui de la idolul sau. Avand in vedere ca se apropie sezonul examenelor, au fost numerosi fani care ii incurajau si se rugau pentru succesul idolilor la examene, pe langa numeroasele mesaje care cereau urari de Craciun din partea EXO-M. Unul cate unul, membrii EXO-M au implinit cerintele fanilor.

EXO facts|si alteleWhere stories live. Discover now