• O N E

1.5K 65 8
                                    

Here you go :)
-
"TRIIIIING." Daar gaat de schoolbel. M'n pauze is afgelopen en ik heb mentorles van mevrouw Miller. Mevrouw Miller is m'n mentrix, maar ook m'n muziek lerares. Ze is mijn lievelings docent.
In de gang kom ik Max en Jennifer tegen, ze zitten ook bij mij in de klas.
"Hi guys." Zeg ik.
"Hi Brook. Hoe gaat het?" Vraagt Max.
"Goed!" Antwoord ik, terwijl we het lokaal inlopen.
Jennifer en Max gaan achter in de hoek zitten en ik voor hun. De stoel naast me is leeg en ik leg m'n tas erop, zodat hij ook leeg blijft.
Net wanneer ik op kijk zie ik Jace, m'n vriendje, de klas in komen. Ik glimlach naar hem, maar hij draait zich om en gaat naast een van z'n vrienden zitten. Het is net alsof ik een steek in m'n borst krijg.
Ik kijk Jennifer aan en zij kijkt met open mond naar Jace.
"Wat een klootzak." Zegt ze. "Wacht maar, ik leer hem wel een lesje straks."
Ik wil wat zeggen, maar de lerares onderbreekt me.
"Oke, jongens en meisjes, vandaag wil ik dat jullie me iets over jullie ouders vertellen. Het kan over hun beroep gaan, etc."
Ik schrik op van het onderwerp. Ik heb nooit iemand verteld dat m'n ouders beroemd en multi-millionair zijn. Ik haat het om in de spotlights te leven.
"Cindy zullen we bij jou beginnen?" Vraagt de juf.
Cindy is de bitch van de klas, verdere uitleg is niet nodig denk ik.
"Tuurlijk mevrouw Miller. Mijn vader is bussinesman en m'n moeder werkt niet." En zo schept ze verder op over haar ouders.
Ik wist niet eens dat ik niet meer oplette, tot dat de juf mijn naam riep.
"Brooklyn, jij bent aan de beurt liefje." De glimlach op haar gezicht maakt me rustiger. Wat moet ik nu zeggen? Dat ik al jaren heb voorgehouden dat ik de dochter ben van Niall en Kayla Horan?
"Nou, uhm oke. Mijn vader is zanger en mijn moeder is mode ontwerpster geworden na Matt's en mijn geboorte."
Ik hoor meteen Cindy's bitchy lach als ik even niks zeg.
"Kan ze ook zulke mooie tassen ontwerpen zoals deze? Het is een orginele van B&M."
"Wat als ik je nou vertel dat Brooklyns moeder, Kayla Horan, de baas en hoofd-ontwerpster is van B&M Fashion." Zegt Max die zijn armen heeft gekruist en leunt met zijn hoofd op z'n armen op het tafelblad.
"Max." Mompel ik boos. Ik wilde niet dat iemand hier achter kwam.
"Je denkt toch niet dat ik hier in ga geloven." Zegt Cindy. Max wil tegen haar in gaan, maar ik hou hem tegen.
"Geloof wat je wilt. Ik ben de dochter van Kayla en Niall Horan. Max is de zoon van Eleanor en Louis Tomlinson. Jennifer is de dochter van Hanna en Liam Payne. De hele One Direction familie zit hier op school. Matt, Maria, Sarah, Justin, James, enzovoort. We hebben dit geheim gehouden omdat we het haten om beroemd te zijn. Ik meen het, het is niet leuk om steeds lastig gevallen te worden door fans. En by the way, B&M staat voor Brooklyn & Matthew."
"Dus er zitten hier rijkere kinderen dan Cindy." Lacht Jonathan, een klasgenoot.
"Misschien wel. Alleen wij laten het niet merken met dure merkkleding en dozen make-up op onze gezichten." Zegt Max.
"Oke, jongens klaar hier over. Chloe, jij bent aan de beurt." Zegt mevrouw Miller. Ze vond het zeker een beetje teveel worden.
Als school voorbij is, loop ik met Jennifer en Max naar huis. Ik kan nergens anders aan denken dan Jace' afkeer. Ik voel aan de ketting aan m'n nek. Jace had hem aan me gegeven als cadeau. We hadden het die dag echt leuk, we waren naar de kermis gegaan. Ik moet lachen als ik me herinner hoe Jace een oude mevrouws hoed pakte en erin kotste nadat we uit een atractie kwamen. De vrouw keek hem vies aan en sloeg hem met haar tas.
Mijn telefoon trilt en ik zie dat Jace me een sms heeft gestuurd. Ik hoop dat hij zijn excuses aanbied voor wat hij heeft gedaan vanmiddag in de les.
Als ik de sms lees, staat er heel wat anders dan ik had verwacht in.
*Brook, ik heb deze laatste tijd wat rust nodig. Ik hoop dat je me begrijpt. Kunnen we een paar dagen niet met elkaar communiceren?*
-
Ik mag Jace en Cindy niet. Jullie wel?

En by the way jullie kunnen op de foto zien wat Brooklyn aan heeft.

Hoe vinden jullie de nieuwe covers?

Story Of My Life {3} || ft. One DirectionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu