3 Slush

248 14 0
                                    

"Sandras P.O.V"
Vi gikk kjapt bort til kiosken med rampete blikk. Jeg tror nok folk merket det, for flere stykker ga oss mistenksomme blikk.
"Okei, alle husker hvilken rolle de skal spille?" Sa Synnøve, litt overspent.
"Jada, jada. Vi har gått igjennom dette her hundrevis av ganger!" Jeg sukket overdrevent høyt og sa:
"Jeg er den innpåslitne freaken, Sarah er den stae drittungen og du er den snille berta som alltid vil løse konflikter. sånn, fornøyd? Men jeg skjønner fortsatt ikke hvorfor jeg må vere freaken!"
"Det er fordi humøret ditt ikke er så langt unna det" jeg så bort på Synnøve med et giftig blikk og sa:
"Sier jenta som kledde seg ut som en gutt og nesten fikk dame?!" Synnøve ville si noe, men Sarah kom henne i forkjøpet:
"Slutt å krangle! Nå er vi her. Inn med deg" Hun så ertende på meg, men jeg gadd ikke å svare. Da vi var fem meter unna kiosken gikk jeg rett inn mens de andre stod igjen utenfor, bak et tre for å gjemme seg. Jeg smilte mot dem, og de gjengjeldte smilet så godt de kunne.
Da jeg var innenfor kiosken så jeg meg rundt. Den var ikke så stor, men til gjengjeld så hadde den hadde alle slags mulige, nødvendige ting for camping. Alt fra fyrstikker og engangsgriller til telt og gassflasker. Det var også masse godteri plassert rundt om i hyllene, men det beste av alt var at det var en slushmaskin der. Helt perfekt for varme sommerdager som denne. Bak disken stod det en gutt og fiklet med noen papirer. "Nå er det pranketid" tenkte jeg.
Jeg gikk bort til gutten, stilte meg bak disken, og ventet på at han skulle se opp fra det han holdt på med. Jeg kremtet og ventet ett lite øyeblikk. Fortsatt ingenting. Nei, her innså jeg at det måtte hardere midler til.
"Hei!" Harket jeg høyt.
Gutten skvatt til, veltet en papirbunke og datt nesten av stolen han satt i. Han bannet mens han plukket opp papirene. Da han endeleg så opp kunne jeg under den blå capsen se at han hadde rødt hår og grønne øyner. Kroppen hans var slank og fin. Han hadde på seg en hudfarget cakishorts med et svart belte og en marineblå arbeidskjorte stappet ned i den. Han var vel 18, kanskje 19 år. Han hadde tydelige muskler og en veldedefinert, vakker brystkasse. Synd at det var en hottie jeg måtte gjøre det på, men jaja.
"Kan jeg hjelpe deg med noe eller?" Jeg ble revet bort fra dagdrømmen da jeg hørte lyden av den skarpe stemmen hans. Det var først da så at jeg hadde stått der som en idiot, at jeg reagerte på det han hadde sagt. Og med det så tok jeg meg raskt inn igjen og sa:
"Jeg vil gjerne ha en slush" han nikket og snudde seg mot slush maskinen og spurte:
"Hvilken smak?"
"Ehh, jeg tror jeg tar blå bringebær og eple. Jeg er allergisk mot jordbær skjønner du."
Han så på meg før han nikket og tok fram en høy plastkopp. Han fylte opp koppen med begge smakene før han kom bort til meg igjen og satte den på disken.
" Det blir 25 kroner" Jeg nikket og tok fram lommeboka og la en tjuer og en fem kroning på disken, før jeg grep slushen og tok en smak. Jeg latet som om jeg skulle til å gå, kom på andre tanker, og snudde meg derfor mot ham igjen.
"Liker du meg?"spurte jeg ut i det blå.
"Hva??" Han såg forvirret opp på meg.
Jeg gjentok spørsmålet "Liker du meg?"
Da han klarte å kome seg ut av transen brøt han ut:
"Hvorfor i alle dager spør du om det?"
"Nei jeg vet ikke jeg, men jeg la merke til at du så litt ekstra lenge på meg, og jeg har lest at visst en gutt gjør det så betyr det at han liker deg. Selv, så synest jeg at det er direkte avskyelig at en gutt liker deg bare fordi de synest kroppen din er fin, men jeg skal gjøre et lite unntak for deg vennen, siden du er så søt."
Han så sjokkert, rart, og om ikke vemmelig på meg før han eksploderte:
"Liker deg? Hva søren! For det første så er jeg 19! Hvor gammel er du?! 14?!"
"15, men jeg blir 16 i Oktober. Og alder er jo bare et tall ikke sant, we are ment to be baby!" Svarte jeg og smilte til han med Det pervoblikket! 😏Jeg hadde lagt til det siste for å få ham til å tro at jeg er enda mer rar i hodet enn det jeg først virket som. Og det funket, for det neste han sa var:
"Det gjør da for søren ikke saken noe bedre! For det første: så har jeg ikke sett på kroppen din engang. For det andre: du er helt skrudd i hodet. For det tredje: jeg dater ikke jenter som er under 16, for det fjerde: om jeg så gjorde det, så hadde jeg aldri gått ut med deg! For det femte: jeg kjenner deg ikke engang!" Han så helt vill ut i blikket, og jeg skjønte han. Det kunne ikke vere lett for han at ei jente han aldri har møtt, begynte å snakke med han som om hun er syk i hodet, for så å påstå at de burde bli sammen! Visst vi hadde skiftet roller, og han hadde prøvd seg på meg, så hadde jeg garantert ringt til politiet! Men hva visst jeg ble arrestert da?
Tanken på meg som blir satt håndjern på, med søstrene mine i bakgrunnen, mens jeg prøver å forklare at alt bare var en spøk, fikk meg til å slippe en liten latter.
"Sikker på at du ikke vil bli bedre kjent med meg? Du kunne jo fått kjennskap til min, litt villere side." jeg så på han en siste gang med mitt største creep glis festet på, men det funket ikke, for han kjappet seg med å svare:
"Nei, se å kom deg ut din gærning! Og du kunne ikke ha virket villere enn om du så prøvde!!"
Jeg ville virke litt mer bitch, så derfor kastet jeg hele slushen min i ansiktet hans, og sa:
"Ikke det?! Det vil du nok angre på å ha sagt kompis." Jeg sa det med en skikkelig skrudd stemme før jeg vendte om og gikk med raske steg ut av butikken. Rett før døren slo igjen, hørte jeg han rope:
"Kom aldri igjen din bitch!"
Jeg smilte for meg selv og tenkte: "Litt for sent ute med å si det nå"
Da jeg kom ut, stod Sarah og Synnøve fortsatt bak treet. Jeg gikk bort til dem før jeg smilte og tok tommel opp mot Sarah som gjorde det samme, før hun rolig gikk inn ibutikken. Rett før døra slo igjen, snudde hun seg og sa:
"Showtime"

We are the Pranksisters!Where stories live. Discover now