Henriks overraskelse

634 29 4
                                    

Jeg legger meg ned, og føler meg alt annet enn trygg. Jeg har lyst å vekke mamma og dem, men de sover, også gidder jeg ikke å forklare alt nå. Jeg får bare leve meg gjennom natta.

Jeg våkner opp. Shit, hvor er jeg? Jeg tørr ikke åpne øynene. Tenk hvis jeg er kidnappet igjen. Etter en stund begynner jeg å åpne øynene sakte. Når de er helt åpne ser jeg det. Jeg er HJEMME. Jeg kjenner den myke gode senga, det fine klesskapet mitt og ikke minst bamsen min. Jeg klemmer den inntil meg. OK, jeg er kanskje for gammel til bamser, men det er enkelte ting som jeg ikke bryr meg om.

Jeg reiser meg opp og går til skapet. Jeg tar med meg en jeans og en rosa genser. Favoritt-genseren min. Jeg klemmer det myke stoffet inntil meg. Det lukter godt.
Så går jeg til badet, og tar meg en god, varm og lang dusj. Åhh, det er godt å være hjemme igjen. Jeg tørker meg og kler på meg. Så går jeg ned i stua. Mamma jobber nok.

Plutselig ringer det på døren. Jeg går og åpner og der står HENRIK. "Hei" sier jeg og smiler. Er han kommet fri eller? "Hei" smiler han og kikker ned i bakken. "Vil du komme inn"? spør jeg. Han rister på hodet. "Jeg tenkte..." begynner han, men mer sier han ikke før han røsker til meg i armen og drar meg med seg. "HVA GJØR DU"? skriker jeg. Jeg trodde han var snill. Jeg trodde jeg kunne stole på han. "HJELP" roper jeg og slår han. Han slår tilbake på meg, bare mye hardere. Det får meg til å tie. Plutselig setter han meg ned i en bil.
"Henrik, jeg trodde jeg kunne stole på deg" gråter jeg. "Pøh. Du er sykt lettlurt" gliser han ondt. Jeg blir forbannet. Hjernen min koker over innvendig (det er jeg sikker på).

Åhh, hvorfor gikk jeg på alt med at han var snill og hyggelig. Jo kanskje fordi han var snill og hyggelig. Men Henrik er bare, dum, teit, rar, støgg, teit, negativ, ku, stinkende, sur, slem, frekk, dritt, barnslig, nerdete, dust, feit, tjukk, teit, dum...alt.

Han dytter meg inn i et hus. "Hvorfor" gråter jeg. "Du er så dum. Jeg kommer ikke til å si det nå" sier han og ser på meg. "OK, jeg bryr meg ikke uansett. Du er forrestene dummere en meg" skriker jeg i ansiktet hans. Han rygger bak. "Slemme jenter får straff" sier han. "Hva da" spør jeg uinteressert. "Har du hørt om tortur-rommet" gliser han. Jeg sperrer opp øynene og stirrer på han. "Vel, dit skal du".

KidnappetWhere stories live. Discover now