Planen

1K 27 0
                                    

Jeg forteller Henrik at jeg vil rømme. Jeg stoler på han og føler at jeg kan fortelle han alt. Han nikker bare. "Men husk, hvis du blir tatt, ikke skyld på meg" sier han. "Men jeg kan hjelpe deg å legge en plan". Jeg smiler.

Etter en liten stund har vi lagt planen. Henrik skal gå og snakke med Isak om at jeg er irriterende og sånn. Så kommer han sikkert og kjefter på meg. Så går han ut og låser døren. Så kommer Henrik, og låser opp døren. Så går Henrik opp til Isak og Jonas og distraherer dem. Så lister jeg meg ut, og løper hjem. Da vil ikke Henrik få skylden for å ha låst opp, for Isak vil tro at det var HAN som glemte å låse, når han hadde kjeftet på meg. Smart ikke sant:) Jeg gleder meg til å komme hjem, sove i min egne seng, skifte klær, dusje og ikke minst se mamma, pappa og vennene mine.

Nå går Henrik og snakker med Isak og planen begynner. Etter fem minutter kommer Isak ned og kjefter. "Du kan ikke oppføre deg sånn det er faktisk ikke...bla bla bla" skriker han. Etter to år er han ferdig og han og Henrik går ut. Isak låser døren. "Kommer du Henrik" spør Isak utenfra. "Må bare fikse noe først" svarer Henrik. Etter to minutter til låses døren opp. Jeg springer ut. Jeg når ytterdøren og går ut. Mm, frisk luft. Det er lenge siden. Jeg står litt i ro og trekker inn frisk luft får jeg går sakte videre. Plutselig kremter noen fra huset til Isak, Jonas og Henrik. Jeg bråstopper. Shit. De har oppdaget meg. Jeg begynner og løpe. "STOPP" roper noen. Jeg løper videre. Plutselig kjenner jeg en hånd på skulderen. Jeg stopper og snur meg...

KidnappetWhere stories live. Discover now