Hjemme

887 25 0
                                    

Der står Henrik. "Henrik, du skremte livet av meg" sier jeg. "Måtte bare få en ha det-klem" smiler han. Jeg smiler tilbake og gir han en klem. Så løper jeg videre. Henrik forklarte meg hvor vi var, og jeg vet hvor jeg skal gå for å komme meg hjem.
Da jeg kommer hjem sitter mamma ved kjøkkenbordet. Hun gråter. Sikkert på grunn av meg. Jeg lister meg stille inn. Så går jeg inn på kjøkkenet. "Hei" sier jeg trøtt og gjesper. "MINA" utbryter hun. "HVOR HAR DU VÆRT" spør hun når hun har sikret seg ti klemmer. "Jeg orker ikke nå" sier jeg. Mamma forstår. Jeg går opp på rommet og ringer vennene mine. Alle vil vite hvor jeg var men jeg sier bare at de får nærmere forklaring en annen gang.
Da jeg skal legge meg hører jeg noe som banker på vinduet. Jeg ser på klokka. Ett om natta. Sikkert en av vennene mine. Jeg lukker opp, og blir forvirret når ISAK står dere nede. "Kom deg ned, ellers dreper vi venninna di" roper Isak. De står med Ella i armene. Nei. Ella er min nest beste venninne. Plutselig legger Jonas en kniv ved halsen hennes. "Nå, kommer du ned eller" gliser han. Jeg innser at alt er tapt. Jeg går ned til dem. Isak løper mot meg og legger en arm rundt meg. "Ja, slipp henne" roper jeg. "Rolig nå, Mina. Slapp av" sier Isak helt rolig. Han dytter meg inn i bilen sammen med Ella. "Sett teip over dem" kommanderer han til Henrik, som sitter bak i bilen sammen med oss. Han nikker kort. Så legger han en teipbit over munnen min. Og en over Ellas munn. "Vi sender hun derre, Ella eller hva hun heter bort til Alex. De har nok bruk for henne" sier Isak. Jeg sender Ella redde og forvirrende blikk, og hun sender meg bare redde. Plutselig stopper bilen og Isak hopper ut. Han tar tak i meg og bærer meg inn i huset. Han dumper meg i sofaen i stua og går for å hente Ella. Hun kommer like etter. Men Isak bærer henne opp på rommet jeg pleide å være i. "Jonas, bær Mina opp hit" kommanderer han. "Greit" svarer Jonas trøtt. Han legger en slapp arm rundt meg, og bærer meg opp. Jeg slår i han men han reagerer ikke. "Slipp meg" skriker jeg. Han svarer ikke. "Her" sier Jonas surt og dytter meg inn på rommet med Ella. Isak fjerner teipbitene og går ut. Han låser døren. "Hva skjer" spør Ella når han har gått. "Jeg vet ikke. Jeg ble kidnappet av disse gærne folkene for en stund siden, og nå har de kidnappet meg igjen. Og DEG" svarer jeg. Hun nikker bare taust. Jeg sovner etter hvert, og det gjør Ella også.

NESTE MORGEN

Jeg våkner opp i senga. Jeg står opp og ser rundt meg. Ingen Ella. Hvor er hun. "Ella er sendt til Alex" roper Isak utenfra. "Hvem er det" spør jeg han. "Hehe, en enda mer gæren fyr en meg" ler Isak. Som om Isak er gæren tenker jeg. "Og han skal selge Ella, til AFRIKA. Hehe, og det beste av alt er at det er din feil".

KidnappetWhere stories live. Discover now