>20< Évadzáró

13.1K 850 74
                                    

Egy héttel később Alina sikeresen leérettségizett. Az elmúlt napokban belefojtotta bánatát a tanulásba, s másra nem is összpontosított, csak arra, hogy bejusson a kiszemelt egyetemre. Nem érdekelte őt az, hogy Shawn minden erejével azon volt, hogy megkeresse őt, és, hogy megbeszéljék a dolgokat. Egyszerűen elege volt már a fiúból. Fogalma sincs, hogy mi lesz ezután, de az biztos, hogy a fiút nem szeretné a közelében tudni. Bármennyire is az ellenkezőjét akarta.

Hamarosan egy levél érkezett a lány számára. Bátyjai izgatottan várták, hogy megtudják, mi áll benne, ugyanis az egyetemtől jött.

A hosszú levélben csupa jó dolgok voltak: Alina-t felvették Washington egyik legjobb egyetemére, sőt, bentlakást is biztosítanak számára.

A pénzproblémák miatt az utóbbi hír volt a legjobb a család számára. A két fiú is költözni készült; a házat hamarosan elárverezik, ők pedig falura költöznek, ahol az egyik nagybátyjuk lakik.

Hamarosan Zack is átment a Croxx házba, s örömmel tudatta a hírt, miszerint őt is felvették az egyetemre.

Alina boldog volt.

Végre távol lehet Shawn-tól. Nem kell azon fáradoznia, hogy elkerülje a fiút. Gondtalanul kezdheti el az életét, távol a múlttól.

Ám arra nem gondolt, hogy a szíve alatt Shawn kislánya pihen. A kislány, akiről még senki nem tud semmit.



a látszat néha csal |shawn mendes|befejezett|Where stories live. Discover now