Kapitel 10

37 3 0
                                    

(Min synsvinkel)
Hvorfor skulle jeg også være så dum? Og Hvorfor blev han pludselig så sur over det? Tårnene strømmer ned ad mine kinder. Det gør ondt helt ind i hjertet. For engang skyld havde jeg åbnet mig for en fyr og faldet pladask for ham. Jeg har det som om nogen har revet mig i tusind småstykker.

Jeg kommer hjem hvor den jakke jeg fik af Jason stadig ligger. Den ligger i sofaen. Jeg smider mig sofaen og knuger jakken ind til mig. Min krop har formet sig som en kugle. Hvordan kan jeg være sådan en dårlig person? 1 jeg har ødelagt mit forhold med Jason eller hvad det nu var. 2 jeg har skrevet en artikel om at Harry Styles knuser tusinder af pige hjerte fordi han er player som vil bliver udgivet på mandag selv om han bare leder efter den eneste ene. Den dårligesamvittighed overmander mig. Jeg kaster jakken fra mig før jeg begynder at slå løs på mine lår som om det skulle hjælpe. "Din idiot" græder jeg og stikker mig selv en lussing som straf. Jeg bryder fuldstændig sammen og lægger mig til at kramme en af sofapuderne. Sådan ligger jeg længe før jeg føler et vis behov til at ind snuse hans duft. Jeg savner hans duft. Jeg rejser mig og går hen for at samle jakken op da jeg lægger mærke til et lille mærke hvor på er skrevet Harry med kuglepen. Min krop stiver og nu står det hele klart for mig. Der har aldrig været nogen Jason. Det har hele tiden været Harry. Jeg samler jakken op og knuger den ind til mig. "Undskyld Harry undskyld. Jeg lover jeg nok skal gøre det godt igen" hvisker min stemme. Den artikel må trækkes tilbage med det samme. Jeg ringer til Camilla da min stemme er faldet til ro.

Camilla: "ja Hej det er Camilla".

Mig: "Hej Camilla det er D/N jeg ved godt det er virkelig sent men jeg har virkelig for brug for nøglerne til firmaet".

Camilla: "D/N hvad sker der?".

Mig: "Jeg nåede ikke at blive færdig med artiklen".

Camilla: "nåede du ikke at blive færdig? D/N det er simpelhen ikke godt nok. Vi har et blad der skal være ude på mandag og den artikel skal være der. Du få nøglerne når du kommer, men jeg skal have dem tilbage i morgen, og det her skal ikke gentag sig".

Mig: "Nej selvfølgelig Camilla det er jeg godt klar. Jeg er der inden for 20 minutter og tak".

Camilla: "Okay så ses vi".

Hun lægger på. Det her kommer til at koste mig den lønforhøjelse og mit job. Jeg tænker ikke mere over det, ringer bare hurtigt efter en taxa, og går ud og venter.

(Harry's synsvinkel)
"Harry glem hende og den artikel" siger Niall. Jeg fjender mine hænder og kigger på dem. "Hvordan skal jeg kunne det når den artikel er ude på mandag og alle folk vil snakke om det" siger jeg. "Hvor meget fortalte du hende?" Spørger Louis. Godt spørgsmål Louis men dumt svar. "Næsten alt om mit kærlighedsliv" mumler jeg. "Harry så kan det jo heller ikke være så dårligt. Du har jo ikke gjort noget forkert" beroliger Liam. Han har ret men jeg føler mig stadig som et fjols. "Jeg burde ha' vist det hvem vil ellers have været så interesseret i mit kærlighedsliv" mumler jeg. "Hvad sker der her" spørger en pige som lige er dukket op. Jeg studere hende lidt mere og det går op for mig det er Kendall. Liam og Zayn fortæller hende hele historien. "Harry du har brug for at tænke på noget andet. Kom lad os tag en dans" siger hun og rækker sin lange tynde hånd ud mod mig. "Du har ret jeg brug for at tænke på noget andet". Jeg rejser mig op uden at tag hendes hånd. De stirrer alle på mig. "Jeg tager hjem" siger jeg og går direkte forbi hende. Det kan godt være de bare prøver at for mig i bedre humør men det eneste i mit hoved lige nu er D/N.

Lige så snart jeg er hjemme skyller minderne om D/N's og min aften frem.

Fyren fra mørketWhere stories live. Discover now