Kapital 2

61 4 0
                                    

(Min synsvinkel)
"Undskyld jeg kommer for sent. Tillykke med fødselsdagen Mie". "Det gør ikke noget
D/N. Du er her nu og Gud hvor har jeg dog savnet dig". "Jeg har også savnet dig. Nå ja forresten her er din gave". "Uhh tak tak tak" smiler hun og klapper glad i sine hænder. Hun falder lidt ned og tager så gaven. Hun pakker den op og som forventet kommer det store smil frem på hende læber. "Jeg ved du altid har ønsket dig den film men det var jo ikke nok så, så fandt jeg den der kjole jeg viste du ville elske". "Tusind tusind tak" smil hun og kaster sig over mig i et kram. Jeg griner lidt ad hende og lægger armene om hende. Gemma står og hold om Harry. Han vakler virkelig. Han er virkelig fuld. Gemma fortælle ham et eller andet. Han hører ikke efter men skubber bare hendes arm væk. Han kigger op. Hans blik borer sig fast i mit. Med lidt vaklende skridt kommer han direkte hen mod os. Jeg trækker mig hurtigt fra krammet. "Mie jeg tror der er en der vil snakke med dig". Jeg peger hen mod Harry. Hun er flad af grin. "Hvad nu?" Spørger jeg forvirret. "Han har fundet aftens bytte. Han jagter dig og tro mig ham giver ikke så let op. Da slet ikke når han er fuld". "Hvorfor er det så sjovt når du ved jeg ikke bryder mig om ham?" Spørger jeg surt. "Fordi jeg ved du ikke kan lide ham men tro mig han kommer til at hænge op ad dig. Han forstår ikke et nej når han er fuld". "Åhh hvorfor lige mig der er jo så mange andre slid her" sukker jeg. Til mit held vælter han. Både Mie og Jeg er flade af grin. I modsætningen til mig som stikker af går Mie hen og hjælper ham op.

Jeg stormer ud på toilettet. Papir ligger over alt på gulvet. Stanken rammer mig som en mur. Pludselig går det op for mig at håndvasken ikke er en håndvask men et (wcuar). En fyr kommer brasende her ind. Åh no det er Harry. "Hey kan du og lide at lege katten efter musen eller hvad for hurtigt væk var du?". En bølge af kvalme kommer skyldende ind over mig. "Nej jeg skal bare virkelig på toilettet". "Okay men dame toilettet er inde ved siden af". Jeg siger ingenting men skynder mig bare ud.

Inde på dame toilettet lugter helt anderledes. To piger står foran spejlet og lægger en fed gang mascara på de kunstigeøjenvipper. Okay fint så gemmer jeg mig bare på toilettet resten af aftenen. Nej nej tro om igen D/N. Efter en halv time kommer en pige løbene ind i sine stilletter. Hun styrter ind på et af toiletterne med hånden for munden. Ja så sker det. Man kan hører hende brække alt sit maveindhold op i lårtykke stråler. Jeg er skrækslagen.

Før jeg ved af det står jeg helt ude på gaden. En skikkelse i mørket sidder alene. Person taler med en kat. Okay what? Jeg går hen i mørket til personen som viser sig at være en fyr.

(Harry's synsvinkel)
"Hey hvorfor sidder du her og taler med en kat?" Griner hun og sætter sig på den kolde kantsten ved sidden af mig. Hendes grin er som sød musik for mine øre. Jeg drejer hovedet for at se hende men her for mørkt. "Fordi min pige brændte mig af" siger jeg stille. "Hun må være skør hvis hun har brændt dig af. Måske har hun bare en god undskyldning" siger hun mere opmuntrende. "Så som jeg havde det dårligt". "Ja måske". "Hvorfor sidder du herude?". "Fordi jeg blev skræmt fra vid og sans da en pige brækkede sig. Ja jeg ved det er underligt men jeg har virkelig angst for bræk og folk der kaster op". "Har du haft en dårlig oplevelse med det?". "Nej ikke ud den dårlige oplevelse man får når smagen af bræk fylder din mund" smiler hun. "Du har ret det smager forfærdelig. Det er underligt men man kan jo ikke selv vælge hvad med er bange for". "Nej det er rigtigt. Okay hvis nu man selv kunne vælge hvad ville du så være bange for og du skal vælge mindst to ting hvad skal det så være?". "Den var ny. Det spørgsmål er der aldrig nogen der har stillet mig, men det skulle nok være piger og neglelak" griner jeg. Hun begynder at grine. "Ej okay det skulle være døden og at miste min eneste ene hvad med dig?". "Det havde jeg slet ikke tænkt på". "Hvad tænkte du på?". "Jeg tænkte mere på edderkopper og slanger". "Ja okay det er nok bare mig der er lidt unormal" siger jeg stille. "Måske men normal er kedeligt. Jeg vil i hvert fald hellere have en som dig end en normal fyr. Hvad er normal overhovedet? Ingen er jo normal". "Du har fat i noget". "Den pige som brændte dig af ved tydeligvis ikke hvad hun går glip af". "Tak jeg tror alligevel også jeg sigtede efter den forkerte pige". "D/N kommer du ikke ind igen?" Råber en stemme der kun kan være Mies. "Jeg kommer nu". Hun rejser sig op. "Farvel" siger jeg lidt overrasket over at have fundet ud af at det var D/N. "Vil du ikke med ind?". "Nej jeg må hellere tag hjem" sukker jeg. "Okay så". Sukker hun. Jeg rejser mig op. Med små skridt begynder jeg at gå lidt væk fra stedet. Da D/N og Mie er gået ind går jeg tilbage til festen.

Fyren fra mørketWhere stories live. Discover now