Kapitel 7

44 3 0
                                    

*Fredag*

(Min synsvinkel)
Endelig havde jeg skrevet hele min artikel om Harry Styles færdig. Den skal bare afleveres afleveres hvilket også er gjort nu. Nu er jeg heldigvis også helt færdig med ham. Ikke flere dates. Det smil jeg havde regnet med ville dukke op på mine læber når den her artikel var færdig dukker aldrig op. Han var egentlig ikke så slem. Måske var artiklen unfair, den fik ham til at frem stå som en player hvilket han slet ikke virker til at være. Nå men der er penge i den artikel så det er altså sådan den ender med at blive. "Undskyld Harry" hvisker jeg stille for mig selv. "Nå er man alligvel faldet lidt for ham?" lyder det bag mig. Jeg vender om. "Nej Isabella han var flink nok men medfølelse får jeg aldrig for ham, han er en player og sådan er det". Det lyder overhovedet ikke overbevisende men jeg mente heller ikke et ord af hvad jeg sagde. Han er flink nærmest sød men det indrømmer jeg aldrig for nogen. "Nå okay da jeg glæder mig til at læse din artikel". Efter det forsvinder hun.

Endelig har jeg fået fri. Det første jeg gør er at fiske min mobil op af lommen og ringe til Klara.

Klara: "Hey mus hvad så?".

Mig: "Hey min pige jeg tænkte på om vi ikke kan mødes over ved mig om 10 minutter".

Klara: "jo da jeg er på vej vi ses om 10 minutter"

Mig: "super ses smukke"

Hun lægger på. Jeg går lettet hjem over at det endelig er weekend. Jeg når kun lige indenfor da det banker på døren. "Hejsa din dejlige pige" smiler klara og kaster sig over mig i et kram. "Jamen hejsa med dig" giner jeg og lægger armene om hende. Hun kigger forventningsfuldt på mig da hun trække sig tilbage. "Hvad?" Griner jeg da hun ligner et lille barn der venter på at få sine julegaver. "Hvad er det der er så vigtigt at jeg skulle komme med så kort varsel?". "Nå ja. Jeg skal til maskebal i aften med den her fyr. Jeg kan virkelig godt lide ham men jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal tag på?". "Du plejer aldrig at gå så meget op i hvad du skal have på. Ham fyren må være noget helt specielt?". "Det er han men vi har aldrig set hinanden". "Hvad? Seriøst?". "Ja vores dates har altid været i mørke men han er virkelig virkelig sød". "Hvad vil du så gøre hvis han er virkelig grim?". "1 han lyder ikke til at være grim. 2 han skal være virkelig virkelig grim før jeg holder op med at kunne lide ham. Han er bare sød mega sød og helt speciel".

(Harry's synsvinkel)
"Drenge jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre". Jeg havde fortalt dem om D/N og idéen om maskeballet. "Harry forhelved..." Begynder Niall men jeg afbryder ham. "Niall stop med det banden du ved jeg hader det". "Ja undskyld men det var virkelig dumt" siger Niall. "Ja men hvad skal ved det nu?". "Du kunne tage over til hende og aflyse" siger Niall. "Nej aldrig i livet Niall...". "Stop så med det der I to vi finder nok på noget" afbryder Liam. "Som hvad?" Siger Niall og jeg i munden på hinanden. "Du lovede hende et maskebal så giver vi hende et maskebal" smiler Louis. "Ja vi ringer bare til vores venner og beder dem om at komme" siger Zayn. "Ja og så lejer vi lokaler" siger Liam. Jeg stirrer på dem. De mener det faktisk. "Okay Zayn og Louis I ringer til folk og invitere. Hvis I kan så få Eleanor og Perrie til at hjælpe. Jeg bestiller et lokale. Niall og Harry I kører ud og køber alkohol" siger Liam. "Okay far" griner Niall. "Det hedder daddy Direction men vi holder af ham alligevel" griner jeg. Nu griner vi allesammen. "Nå lad os komme i gang". "Fint med mig. Kommer du Niall så skal der købes alkohol?". "Ja ja jeg er allerede på vej" siger han og suser ud af døren. "Hvor smart var det lige at lade de to købe alkohol Liam?" Spørger Zayn med et grin. "Ikke så smart jeg tror vi får os et virkelig vildt maskebal" griner Liam. "Jeg er her altså stadig" råber jeg ude fra gangen. "Det ved vi" griner de. Jeg skynder mig ud af døren og ud i bilen til Niall.

Fyren fra mørketWhere stories live. Discover now