Kapital 4

44 4 0
                                    

*Næste dag*

(Min synsvinkel)
Endnu en gang er jeg på vej ind på Camillas kontor. Hun ser op med det samme da glasdøren går op. "Hej D/N hvad så?". "Jeg kom for at siger jeg har fået en date med Harry i aften klokken 7 så det der med at arbejde over kommer til at forgå på en lidt anden måde". "Seriøst D/N?". "Ja seriøst" smiler jeg stolt. "Og derfor er du en af mine bedste medarbejder. Du gør det selv om jeg ved du ikke bryder dig om Harry". "Selvfølglig jeg har heller ikke råd til at blive fyret". "Har du nogle penge tilbage fra igår?". "Ja 1400 kr". "Super så gå ud og køb dig noget pænt tøj til i aften". "Det skal du ikke sige mere end en gang". Hun griner lidt. "Tusind tak Camilla så ses vi i morgen". "Ja vi ses og skuf mig nu ikke". "Aldrig i livet" råber jeg og lukker døren bag mig.

Isabella kommer susende hen i mod mig. "Hvad så?". "En date med Harry hvilket vil sige mere nyt tøj". "Åhhh tillykke din heldige fisk. Held og lykke med daten". "Tak og god arbejdeslyst". "Jeg har da heldigvis snart fri" smiler hun. "Gid det var mig" sukker jeg. "Det skal nok gå". Hun giver mig et klap på skulderen. "Tak nå men vi ses i morgen". "Ja vi ses". Vi giver hinanden en hurtigt krammer.

Jeg går ind i tusinde butikker før jeg finder det helt perfekte sæt, men det tog mig også lang tid at finde, så nu er der kun en time til at vi skal mødes. Jeg farer rundet i hele min lejlighed og reder mit hår mens jeg leder efter nogle sko. Jeg får børstet tænder, taget deo på, parfume på, og tøj på. Mit blik vandre op mod uret på min væg over min seng. 10 minutter til vi skal mødes.

(Harry's synsvinkel)
Jeg sætter mig ud i bilen og kører hen til det aftalte sted. D/N står der allerede. Hun er smuk, faktisk smukkere end jeg husker hende. Hun får øje på min bil. Med små hurtige skridt kommer hun tættere og tættere på. Hun åbner døren. "Har du ventet længe?". "Nej egentlig ikke" svarer hun og lukker døren. "Super, hvor har du lyst til at tag hen?". "Et sted hvor der ikke er for mange mennesker". "Hvad siger du så til at tag hjem til mig og lave noget lækkert mad?". "Jo hvorfor ikke det lyder da hyggeligt" siger hun ret ligeglad. "Så er det, det vi gør. Kan du lide musik". "Ja jeg elsker musik". Jeg sætter noget musik på. "Fedt nummer". "Ja kender du det?". "Ja hvem kender det ikke" smiler hun. Måske har jeg bare taget fejl måske er hun bare nervøs.

Da vi kommer hjem til mig står vi og fjoller lidt rundt i køkkenet. Vi griner og laver sjove ansigter. Der kommer til gengæld andre boller i suppen da vi sidder og spiser. Vi er mere seriøse. Snakken om kærlighed og den eneste ene kommer hurtigt på bordet. Noget i mig stoler på hende hvilket får mig til at fortælle hende det hele. Alle sandheder kommer på bordet. Det er som om kemien mellem os kun vokser og vokser. Klokken gå hen og bliver 23. Har hun tænk sig at droppe sin date med Jason? Hun rejser sig op. "Nå men jeg hellere se at komme hjem". Selvfølglig har hun ikke det. Er hun typen der leger med fyrer og knuser så deres hjerter der efter? "Okay skal jeg kører dig hjem". "Nej tak jeg kan bare tag en taxa" smiler hun. "Okay" smiler jeg selv om jeg føler mig en smule skuffet. Hun er som en gåde for mig. Er hun typen der holder sig til en fyr ad gang eller hvad? Jeg håber hun er typen der måske dater et par fyrer men stopper når hun har fundet den rigtigte. "Når jeg nu ikke må kører dig hjem, må jeg så følge dig ud til taxaen?". "Ja det må du da så godt".

Vi følges ud til taxaen. "Nå men det var hyggeligt" smiler hun og giver mig et hurtigt kram. Duften af hende fylder mine næsebor. Hun dufter virkelig godt. "Ja det var det. Ses vi igen?". Hun tænker ikke særlig længe over det før hun svarer ja , så et godt indtryk må jeg jo have gjort. "Hvornår har du tid?". "Hvad med i overmorgen?". "Altså lørdag? Det kan vi da godt sige. Samme tid". "Ja det lyder fint. Hvor skal jeg hente dig?". "Bare samme sted. Vi ses" smiler hun og sætter sig ind. "Ja vi ses". Hun lukker døren og vinker til mig. Jeg vinker helt indtil hun er ud af syne. Hvorfor vil hun ikke fortælle hvor hun bor? Spørsmålet kører rundt i hovedet på mig.

Fyren fra mørketOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz