Kapitel 9

44 3 0
                                    

(Min synsvinkel)
Nu banker det endelig på døren. Jeg stormer ud og åbner. Wow Jason er ret lækker i jakke sæt. Hans Maske dækker næsten hele hans ansigt. Kun munden og øjne går fri. Hans øjne er dybe grønne og hans smil skævt. "Hejsa smukke". "Hej" smiler jeg og mærker rødmen i mine kinder. "Du ser virkelig godt ud". "Tak, i lige måde" mumler jeg. "Skal vi gå?" Spørger han og tilbyder sin arm. Jeg nikker svagt og tag forsigtigt fat i hans arm. Vi følges ad ud til bilen hvor han åbner døren for mig.

"Glæder du dig?" Spørger han. "Ja jeg har aldrig været til maskebal før?". Ordene snubler ud af min mund. Jeg er virkelig nervøs. Han er ikke bare lækker, han er faktisk mega lækker. Pludselig går det op for mig at at jeg stirrer. "Jeg har heller aldrig været til maskebal før men det skal da prøves" smiler han.

Musikken kan høres helt ud på gaden. "Nå ja forresten nogen af mine venner kommer men dem behøver vi altså ikke hænge ud med i aften". "Okay" mumler jeg stille. Jason tager min hånd og vi går indenfor.

Da vi går ind rammer varmen mig som en mur. Det er som om alle kigger på os da vi kommer ind. En gruppe på 7 kommer smilende over til os. Gruppen består af 4 drenge og 3 piger. "Hey Jason" smiler en af dem. Han har lyst hår og blå øjne. "Hey" smiler Jason. De kigger alle på mig med et smil. "Ja drenge og piger det her D/N" præsentere Jason mig. "Hyggeligt at møde dig D/N mit navn er Jake" smiler den lyshåret og giver mig hånden. "Hey mit navn er Jack og det her er min kæreste Rose" smiler en sorthåret fyr med brune øjne. "Jeg håber ikke skal ud og sejle det skulle helst ikke blive Titanic om igen" siger jeg og giver dem pænt hånden. De griner alle sammen. "Du har humor det kan jeg lide. Mit navn er Jeremy og det her er min kæreste Stella" smiler en brunette med blå øjne . Jeg nikker pænt og giver dem hånden. "Og sidst her. Mit navn er John og det her er min kæreste Isabel" smiler endnu en brunette, han har dog brune øjne. Jeg smiler pænt og giver også dem hånden. "Nå skal vi gå op og få en drink?" Spørger Jason og en lægger arm omkring min talje. "Ja" siger vi i munden på hinanden.

(Harry's synsvinkel)
Jeg er så stolt over endelig at have vist hende frem til drengene. Hun er så smuk og helt perfekt. Vi står og snakker lidt om hvordan vi mødtes. "Du skylder mig en dans smukke" hvisker jeg i hendes øre. "Nå så det gør jeg så lad os danse" smiler hun og trækker mig ud på danse gulvet. Den ene dans bliver til fire hurtige og en stille. Efter sidste dans går vi hen til drengene.

"Hvem skal noget at drikke?" Spørger jeg. De rækker alle hånden i vejret. "Okay jeg henter en omgang" smiler jeg. Jeg går med raske skridt op og bestiller 9 drinks. Jeg får en bakke med og går så ned mod drengene. "Hvad arbejder du egentlig som D/N?" Spørger Niall som præsenterede sig som Jake. "Jeg er Journalist. Jeg fik en af de bedste artikler. Jeg skulle interviewe Harry Styles..." svarer hun kort. Jeg taber bakken med alle drinksene. De ser alle på mig. "Du tager pis på mig ikk'?". "Nej artiklen udkommer på mandag" smiler hun. Hun har måske ikke opdaget at piben har skiftet lyd endnu. "Hvad skrev du om ham?" Spørger Louis. "Det må jeg ikke sige før på mandag" siger hun stille. "D/N hvad skrev du?" Spørger jeg hårdt. "Hvad er der galt? Kender I ham eller hvad sker der for jer?". De nikker alle undtagen mig. "Jeg kender ham bedre end de fleste. Jeg fatter ikke hvordan du kunne gøre det. Havde jeg bare vist det fra starten så var vi aldrig endt sammen". "Undskyld Jason det var altså ikke for at..." Mere når hun ikke før jeg afbryder hende. "Nej glem. Gå din vej" råber jeg ad hende. Hendes øjne bliver fyldte af tårer. "Undskyld Jason" hvisker hun næsten. "Bare gå og kom aldrig tilbage". Hun tager sin jakke, rejser sig, undskylder en sidste gang og løber grædende væk. Jeg dumper tungt ned i sofaen ved siden af Niall. Jeg gemmer hovedet i mine hænder. "Hvordan kunne jeg være så dum?" sukker jeg. "Harry du er ikke dum hvor skulle du vide det fra?" Sagde Niall beroligende.

Fyren fra mørketTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang