Kapitel 3

59 4 0
                                    

(Min synsvinkel)
"Hvorfra viste du at jeg var der ude?". "Gemma sagde du var løbet udenfor. Nå men fortæl mig så hvem den fyr du snakkede med var?". Godt spørgsmål Mie. Hvad hed han? "Jeg kommer om to sekunder". Jeg løber hen mod døren men ramler ind Harry. "Hej" siger han med et stor smil klistret fast i fjæset. "Se dig dog for idiot" mumler jeg og rejser mig op. Han ser såret på mig.

Udenfor at tænke over det løber jeg bare videre udenfor. "Er du der?" Råber jeg ud i mørket. Ingen svar. Han må være gået hjem. Hvordan kunne jeg være så dum at lade ham gå uden at få hans navn, eller nummer. Et pust af skuffelse rammer mig som en tornado. Vreden kommer snigende ind over mig. Hvor er jeg dog dum. Jeg sparker til en sten som ligger på asfalten. To hænder bliver lagt på mine skuldre. Det giver et sæt i mig. "Undskyld hvis jeg skræmte dig" griner en stemme. "Er det dig?" Spørger jeg dumt. "Ja jeg skulle havet hjemme men jeg kunne gå før at jeg viste vi havde en aftale". Jeg smiler som en spadser. En lille kold vind kommer snigende hvilket får mig til at ryste. Han lægger en jakke over mine skuldre. "Tak" hvisker jeg smigret. "Du skal jo ikke fryse". "Så længe du ikke selv fryser beholder jeg din jakke". "Fint så behold den". "Tak øhh". "Jason" siger han og tager min hånd. "D/N" smiler jeg. "Smukt navn D/N". "Tak" rødmer jeg heldigvis er der så mørkt han ikke kan se mig. Det er både godt og skidt at der er så mørkt. Jeg ville ønske jeg kunne se ham. "Okay D/N hvad siger du til at mødes her i morgen aften igen klokken 12". "Men så er det jo mørkt". "Nemlig det er meningen det gør kun legen sjovere". "Hvilken leg?". Jeg følger mig virkelig dum da jeg spørger om det. "Vi skal tag en ting med hver som vi elsker og tag vores yndlings mad med så skal vi se om den anden kan gætte hvad det er". "Det er en aftale". "Super så ses vi imorgen D/N". "Ja det gør vi Jason". Han fortsætter ud i mørket.

Jeg går ind til Mie igen. "Hvad skulle du?" Spørger hun. "Spørger hvad han hed". Vi står lidt. Mie kigger spændt på mig. "Hold op med at se sådan på mig". "Så sig hvad han hed". "Nå ja Jason". Hun ryster lidt på hovedet. "Kender du ham?". "Ja han er en rigtig sød fyr". "Super for vi har en aftale imorgen". "Nå nå så man har fået fyr på". "Jep og jeg fik den her af ham" siger jeg holder ud i jakken som jeg nu kan se er sort. "Som sagt en sød fyr mere kan jeg ikke sige". "Hvordan ser han ud?" Ryger det ud af munden på mig. "Det finder du jo ud af imorgen". "Nej vi har aftalt at mødes i morgen når der er mørkt". "Uhh fedest så har du en undskyldning for at berører ham". "Ja det har jeg vel" griner jeg. "Nå men jeg må hellere få fat i Jake og danse med ham som jeg lovede" smiler hun. "God idé nå ja forresten hvor er Harry?". "Han er taget hjem. Fordi han troede du var ved at scorer Jason". "Det er jeg også men jeg ville gerne sige undskyld til Harry. Har du hans nummer". "Øhh ja giv mig din mobil så skriver jeg det lige til dig". Hun skriver nummeret og rækker mig mobil før hun går.

(Harry's synsvinkel)
Det hele er så forvirrende omkring D/N. Hun kan godt lide den rigtigte Harry som hun så tror er Jason, men Harry Styles fra One Direction hader hun. Hvad har den berømte Harry gjordt siden hun brænder ham af og kalder ham idiot.

Pludselig ringer min mobil. Ukendt nummer viser skærmen. Jeg undere mig lidt men tager den til sidst.

Mig: "Hej Harry her hvem der?".
En sød stemme griner i den anden ende af røret.

D/N: "D/N her. Harry Please du må ikke lægge på jeg skal lige snakke med dig".

Mig: "Okay hvad så?"

D/N: "undskyld jeg var så led. Første gang var det fordi jeg var lidt skræmt over af Harry Styles pludselig ville snakke med mig. Anden gang var fordi jeg skulle mødes med en ven".

Mig: "okay D/N du er tilgivet".

D/N: "hvad siger du til at tag ud og spise imorgen aften klokken 7 som et undskyld?".

Mig: "Det er i orden jeg henter dig. Jeg skal bare have en adresse".

D/N: "vi mødes bare der hvor Mie holdt sin fest"

Mig: "okay så klokken 7 imorgen ved festen"

D/N: "Jepper".

Mig: "nå men så ses vi".

D/N: "ja det gør vi".
Jeg når lige at lægge på da Gemma kommer brasende ind.

Fyren fra mørketDonde viven las historias. Descúbrelo ahora