Jsi jako chodící popelnice

1.9K 140 17
                                    

Takže hi <33 Co já bych pro vás neudělala? Právě přepisuju z tabletu do notebooku novou část aby jste nemuseli čekat.No a teď čekám poděkování:---)))

Dělám si srandu,ily-víc dole-


After 7 months

Kim's POV

,,Dobré ráno Shawty!''uslyšela jsem něčí,přeněji Justinův hlas.Za posledních 7 měsíců se nic moc nestalo.Kecám! Rodiče mi koupili velký dům v NY,kde bydlím s Jayem,máme psa Esther,jsem příšerně tlustá,každý den jsme s Jussem v novinách,Selena je někde v prdeli a nejlepší je,že Mike si našel boží holku Sann.Je strašně milá a hodí se k sobě.Je menší postavy,má stejný vkus jako Michael,právě teď mají oba dva černý vlasy a jsou prostě bez rozdílu.Až na to,že ona je holka a on kluk.Ale skvěle si rozumíme!

,,Ahoj'' usmála jsem se a dál četla komenty od fans.Dneska jsem dosáhla neuvěřitelných 2 milionů odběrů.A včerejší video s Jussem má má 1 milion hlasů.WOW! Jo,přesně tak.Jsem sice těhule ale to nezmění mé koníčky.Až umřu a budu v rakvi,řeknu někomu ať mi tam dá s sebou kameru.Ne vážně! Miluju natáčení a s kamerou jsem už přes 3 roky.

,,Jak jsi se vyspala honey?'' lehl si vedle mě Justin a koukal co dělám.

,,Uhm,ušlo to'' zazubila jsem se.Nepříjemně mě bolelo břicho,a já myslela že mu tu porodím.Vstala jsem a přešla ke skříni kde jsem vytáhla něco velkýho aby mi to bylo.Šla jsem do koupelny a rychle se osprchovala,udělala ranní hygienu a udělala si drdol.

,,Zlato?'' zavolala jsem na Justina zezhora.

,,Jo?''

,,Nevíš kde jsou všichni?''

,,Uhm,no..oni...totiž'' poškrábal se na krku.,,Šli nakupovat!''

,,Nechce se mi ti moc věřit protože Michael nesnáší nakupování ale fajn'' mykla jsem rameny a rozeběhla se za ním.Objal mě a dal mi pusu na tvář.

,,Zlato?''

,,Ano?''

,,Chtěl bych,aby jsi se mnou večer někam šla'' usmál se.

,,Ráda půjdu lásko!'' políbila jsem ho.

,,Dobře'' otřel se nosem o můj.

,,Miláčku?''

,,Hm?''

,,Co si dáme k jídlu? mám hrozný hlad''

,,Bože Kim! Jsi jako chodící popelnice'' vyplašeně se na mě podíval.,,Nevím,jestli jsi těhotná nebo takhle tlustá!'' utahoval si ze mě.

,,Tak si příště vezmi ochranu!'' pískla jsem. ,,Debile'' zamumlala jsem a šla do kuchyně.Z lednice jsem vytáhla zeleninu a začala si dělat salát.Na břiše jsem pocítila jeho ruce.Dal mi pusu na rameno a já se usmála.

-SONG NA BOKU-

Právě stojím před zrcadlem ve fialových šatech.

,,Nikam nejdu! Jsem hrozně tlustá..Nebo víte co? Vezmu si tepláky!'' řekla jsem Sann a Annie.

,,Na to ani nemysli!'' křikla Annie.

,,Jo! Je to roztomilý že máš v břichu mimino! Nemůžeš za to ty'' protočila Sany očima.Nesnáší děti..ooops.

,,Až porodím,zajímá mě jak se k dítěti budeš chovat'' zamyslela jsem se.Našpulila rty a mykla rameny.

,,Můžu?'' slyšela jsem za dveřmi hlas Mikeyho.

YouTube life 2Where stories live. Discover now