,,Bieber ?"

2.2K 140 8
                                    

Selena's POV

Když dneska Justin opět odešel,rozhhodla jsem se že půjdu nakupovat.Zavolala jsem proto mou nejlepší kamarádku Taylor.
Po pár pípnutích to vzala.

,,Ahoj Sel,co potřebuješ?" zeptala se mile.

,,Copak ti nemůžu zavolat aniž bych něco potřebovala?" zasmála jsem se.

,,To víš,že můžeš.Tak,proč voláš?"

,,Napadlo mě,jestli nechceš zajít na nákupy?"

,,Jo,to je dobrý nápad.Ještě že jsi zavolala jinak bych nejspíš přibrala 10 kil u filmu Hvězdy nám nepřály s čokolàdou!" zasmála se.

,,Dobře,mhm nemáš zač.Tak za hodinku před nákupákem,zatím páčko" zasmála jsem se a vytípla to.

Šla jsem do koupelny,kde jsem si dala sprchu a následně si začala fénovat vlasy.Dala jsem si příčesky a vlasy nechala volně kudrnaté.Dala jsem si jen řasenku a rudou rtěnku myslím že bez makeupu vypadám taky dobře.V ručníku okolo těla jsem šla do pokoje a ze skříně si vzala spodní prádlo, květované letní šaty a džínovou bundu (Jak Sel vypadá máte v médiích ^^)

Vzala jsem si černou kabelku do který jsem dala klíče,peněženku,mobil a doklady.V chodbě jsem si obula černý baleríny a vyšla ven.Hned naproti je půjčovna aut a tak jsem si ještě zašla půjčit bílou audi.

Po cestě jsem si zpívala Style a přemýšlela nad Justinem.Co asi teď dělá? Co by asi s jeho kamarádama tak mohl dělat?
Zastavila jsem před obchodním domem a zamkla auto.S kabelkou v ruce jsem šla k fialovýmu autu který patřilo jak jinak než Tay.

,,Ahoj" objaly jsme se a šly společně nakupovat.

------------

Domů jsem přijela až kolem osmé večer.Vzala jsem si tašky z auta a šla dovnitř.Vyjela jsem výtahem do pokoje a tašky ze mě doslova padaly.Otevřela jsem dveře a viděla že tu Justin má boty.

,,Ahoj lásko" vešla jsem do ložnice kde spal Justin.Byla jsem tedy potichu a tašky jsem dala do rohu ke skříni.Svlékla jsem se a oblíkla si dlouhý tričko na spaní.Lehla jsem si k Justinovi,dala mu pusu na klíční kost a v jeho objetí usínala.

Justin's POV

Ráno jsem se probudil a vedle mě spokojeně oddychovala Selena.Usmál jsem se a vstal.S čistým oblečením v ruce jsem šel do koupelny.Rychle jsem se osprchoval a oblíkl se do boxerek,modrých džín pod zadek a černýho tílka.Vyčistil jsem si zuby,vlasy jsem si vygeloval nahoru a šel do kuchyně.Bylo 11:33 a Sel furt spí.Napsal jsem jí lísteček že jdu zase ven s kamarádama a šel se obout.Obul jsem si tmavomodrý supry a šel dolů.Sedl jsem si do auta a na oči si dal sluneční brýle.

Zapl jsem rádio a vyjel ke Kim.
Cestou jsem jí ještě koupil v květinářství růži.
Zastavil jsem před jejím domem a vystoupil z auta.Zamkl jsem ho a šel ke dveřím.Zazvonil jsem a čekal až mi přijde Kim otevřít.Otevřel mi ale Nick.Zvedl obočí a prohlídl si mě.

,,Bieber?" uchechtl se.

,,Jo,jsem tu v plné své kráse! Zavolej mi Kim,prosím" váhu jsem přemístil na jednu nohu.

,,Nemáš Selenu?" vyprskl

,,Jo,màm.To ani nemůžu vzít kamarádku ven?!"

,,Jestli ji zlomíš jako minule,tentokràt už to nedopadne dobře" zašeptal mi u ucha.

,,Justine! Co ty tady?" zjevila se tu Kim.Nick se odtáhl a odešel.

,,Um,pojď,půjdeme na oběd" usmál jsem se.

,,Tak jo! Chvíli počkej půjdu se oblíct" usmála se.Přikývl jsem a šel se opřít o auto.Chvíli,asi 10 minut jsem tam čekal a psal si s Ryanem.

J: Bro,právě jdu na oběd s Kim
R: Nekecej! Ou fuck jà to věděl! Pozdravuj jí od Ryanka!!:*
J: Jo,jasně :D
R: Ne,fakt.Přeju vám to
J: Nejsme spolu
R: Oh..
J: Možná kamarádi s výhodama?
R: Bro,radím ti.Do toho bych se moc nepletl.Pak budeš mít průser u Seleny a bude to v prdeli.
J: Neser se do toho.Kim jde,pa Ryanko :-*
R: Čau

Mobil jsem dal do kapsy a prohlídl si jí.Ukápla mi slina.Myslím.Nikdy jsem Kim takhle neviděl!
Tmavě modrý šaty který jí zvýrazňovaly prsa,vyžehlený vlasy,řetízek s jejím jménem a....tenisky.Jo,vzala si bílý supry.Začal jsem se smát.Ani nevím proč,k ní to sedí.

,,Je něco k smíchu?" usmála se.

,,Ne,sluší ti to!" přiťupkala ke mě,stoupla si na špičky a dala mi pusu na tvář.Nevím proč ale měl jsem chuť políbil její světle růžové rty které po lesku budou chutnat jako jahody.

Přitáhl jsem si jí za pas k sobě,otočil jí a opřel o auto.Zrychleně dýchala a koukala se mi na rty a do očí,na rty,do očí.

Prostě jsem se jí přilepil na rty a ona nenamítala.Měl jsem pravdu.Chutnaly dokonale,po jahodě a čokoládě.Jako vždycky.Proč mi tohle něco připomnělo?

Ani kyslík nepotřebovali,ona byla jeho kyslík a on její.Uvědomila si že už se líbají dlouho.Odtáhla se od něj a usmála se.
,,Miluju tě,Justine.A vždycky milovat budu! Nikdy na tebe nezapomenu" ...

Oh,rozloučení.Když odlítala sem.

Odtáhl jsem se až když jsem si uvědomil že nás někdo může fotit.
Vyplašeně se koukala.Usmál jsem se a ona si sedla do auta.Sedl jsem si taky,pustil jsem rádio nahlas a otevřel okýnko.Zpívali jsme si Love Me Harder od Ariany.

Ahojdá ✌

Tak jsem se rozhodla to dát i ze Sel pohledu,no :DDD

A taky už jsme u 10 ^^

Nevím do který části to dotáhnu ale mám dost dobrej nápad.Ještě to umět rozepsat ale jsem to já takže bůh ví jak to ještě bude xdd

Snad se líbí,mandarinky ❤

Vote,koment a páčko ✌❤

Mandarinka ↓
~Sann

YouTube life 2Where stories live. Discover now