My jsme spolu..

2.6K 153 20
                                    

Lásky tenhle díl máte už dnes za 1,05K ♥♥♥

Nobody's POV

Zatímco si Kim s Justinem užívali v pokoji v klubu,Selena seděla doma na gauči a přemýšlela kde je Justin asi tak dlouho.Neviděl se s nimi dlouho tak třeba pijou..Pomyslela si.Ale mílila se.Justin jí lhal a teď křičí Kim jméno přes celý pokoj.(:DDDDDDDDDDD)

Ale ani jeden nevěděli,co se děje.Oba dva byli až moc opilí.Ani nevěděli,kde jsou.Hlavně že jsou spolu.
Selena přepínala programy v televizi ale nikde nic nebylo.Proto vypla televizi a vstala.Bylo jí líto,že Justin nebude usínat s ní.Moc ráda by si zopakovala včerejší noc plnou vášně.Lehla si do postele a hleděla z okna.Napadaly jí také hrozné myšlenky tipu 'Co když se mu něco stalo?!' 'Co když je opilí a někde je s nějakou jinou dívkou?' na jedno si odpověděla správně ale nechtěla na to myslet.

Tohle by jí přeci Justin nikdy neudělal.Nebo snad ano?..

Kim's POV

Vzbudila jsem se na zvonění nějakýho mobilu či co.Písnička však nepřestávala hrát.Zabručela jsem a posadila se.Když jsem zjistila že spím pod černou dekou,zamračila jsem se.Já nemám černé povlečení.Porozhlídla jsem se a zjistila jsem,že jsem v pokoji v klubu.Někdo vedle mě leží.Je celý pod dekou ale počkat.

To tetování na krku.To bych poznala všude.
,,Justine!" začala jsem do něj strkat.
,,Kurva vstávej" zapištěla jsem.
,,Sel,ještě chvíli!"
,,Kurva! Já.ale.nejsem.Selena!"
,,Co?" sedl si a chytl se za hlavu.Koukl se vedle sebe a usmál se.Když zjistil,že na sobě nic nemáme nasadil kamenný výraz.

Vykulil oči a otevřel pusu.
,,My..my jsme.." zamrkal.
,,Jo.." vjela jsem si rukou do vlasů.Cítila jsem se hrozně.Ale pocit že jeho tělo v noci patřilo jen mě je dokonalý.Pousmála jsem se a lehla si zpátky.

,,Lituješ?" zeptala jsem se ho.Byla jsem otočená zády k němu.Cítila jsem ,jak se ke mě přiblížil.
,,Ne.." šeptl a políbil mi nahé rameno.Zachvěla jsem se.
On se se mnou vyspal a nevadí mu to?
,,A co Selena?" otočila jsem se k němu.Mykl rameny a lehl si na záda.Prohlížela jsem si ho tak dlouho,dokud se na mě nekoukl a zvedl ke mě ruku.Chytla jsem se za ní a on si mě přitáhl do objetí.Lehla jsem si mu na hruď a poslouchala tu krásnou melodii jeho srdce.

,,Ráno ti někdo volal" řekla jsem.Natáhl se pro mobil a splašeně se na něj podíval.Zvedl obočí a něco tam ťukal.
,,5 zmeškaných hovorů pd Seleny a asi 20 zpráv.." rukou si přejel přes obličej.

,,Asi bys za ní měl jít" šeptla jsem a odtáhla se.,,Já chci být ale s tebou" tyhle slova mi vyrazila dech.Zapomněla jsem dýchat.Usmála jsem se.,,Ne,napíšeme si a sejdeme se znovu." ..
,,Dobře" vstal a asi se začal oblékat.
Po chvíli se ke mě naklonil,dal mi pusu na čelo a odešel.

Já jsem se nepřestávala usmívat jak debil a pobrala si věci a s kocovinou odjela domů.Všichni seděli v kuchyni a obědvali.Já se potichu dobelhala do pokoje a zavřela se tam.Vydechla jsem úlevou když mě nikdo neviděl.

Vlezla jsem do sprchy,umyla si vlasy a tělo.Smyla jsem mydliny a vylezla ze sprchy.V ručníku jsem zašla do pokoje a vzala si černý kraťasy, růžový tílko s kytkama a spodní prádlo.Oblíkla jsem se a začala si sušit vlasy které jsem nechala kudrnatý a učesala se.Dala jsem si tužku,řasenku a linky.Vyčistila jsem si zuby a sešla jsem dolů do kuchyně a byl tu už jen bratr.

,,Oh..Rozhodla jses vstát?" zasmál se.
,,Já.." sedla jsem si ke stolu s talířem plných špaget a začala jíst.
,,Dneska jsem spala s Justinem" řekla jsem mu.Věřím mu,on to nikde nevykecá a hlavně jemu můžete říct cokoliv.Je jak poštovní schránka.

,,Tak už asi víš před čím jsem tě varoval" uchechtl se.Přestala jsem žvýkat a prohlídla si ho.
Tak tohle bylo to,co řikal..
,,Ahaa!" zasmála jsem se a furt jedla.
,,Kim,celá jen záříš..Ten s tebou dělá divy!" řekl a odešel.Já jsem dojedla a rozhodla se natočit video.

Otevřela jsem veliké okno v mém pokoji abych tu nebyla tak zabedněná,ustlala si,roztáhla žaluzie a nastavila stativ s kamerou.Začala jsem točit 100 otázek na které se nikdo neptá.

Justin's POV

Nasedl jsem do auta a pořád nemohl uvěřit tomu,že jsem podvedl Selenu.Wow jsem asi fakt rebel.S kocovinou jako prase a zapnutým rádiem na plný pecky jsem dojel až k nám před hotel.Zaparkoval jsem auto a tentokrát opravdu DOJEL VÝTAHEM nahoru a vešel do pokoje.

,,Lásko,kde jsi byl!?" objala mě Selena.

,,Trochu se to s Ki-kamarádama protáhlo,pili jsme a já tam usnul!" už jsem se málem prokec.

,,Dobře,chceš jídlo?" zeptala se.Přikývl jsem a ona šla do kuchyně.Já si dal rychlou sprchu,oblíkl se do bílího tílka a tygrovaných chachi momma tepláků.Když jsem vešel do kuchyně,na stole byly míchaná vajíčka.Poděkoval jsem Seleně,dojedl je a pak jsem si s ní sedl na gauč.

Vytáhl jsem mobil a napsal Kim.

J: V kolik a kde zítra?
K: Nevím..Třeba tentokrát ve starsbucks ve 2?
J: budu tam
K: Fajn,čau(:
J: Ahoj^^

Zamkl jsem mobil a sledoval nějaký film v televizi.Celou dobu jsem ale myslel  na ní.Na její hebké,růžové rty,její postavu,vůni,styl..Je dokonalá..

Ahojdá ✌

Tak,vsadím se že tohle jste asi fakt nečekali,co?:D

Lol

Já taky ne xdd

Vote,koment a páčko ✌❤

~Sann

YouTube life 2Where stories live. Discover now