De aanvallen

110 9 1
                                    

Ze reageren echter totaal anders dan ik had verwacht. Rose knuffelt me en Albus glimlacht naar me. 'Waarom zou je weg moeten? Je bent nog steedse dezelfde Crystal en we houden van je, maar je had het wel wat eerder mogen vertellen. We vertellen heus niks door en kunnen wel een geheim bewaren.' Zegt hij en ik knuffel blij met mijn vrienden. Ik kan me er geen betere voorstellen.

'We moeten het alleen wel geheim houden voor de rest. Zeker James en Hugo kunnen geen geheim bewaren.' Zegt Rose nu en ik knik. Ik laat Crystal weer verschijnen en verander mijn haar terug naar zwart. Daarna kruip ik bij Scorpius op schoot en glimlach naar mijn vrienden. 'Het is alleen jammer dat we Teddy niks over je kunnen zeggen. Hij zou zo blij zijn om te horen dat onze vriendin een transformagiër is.' Zegt Rose teleurgesteld en Albus knikt.

Ik bijt op mijn lip. 'Hoe goed kan hij een geheim bewaren?' Vraag ik dan en Rose straalt. 'Heel erg goed, zeker over zoiets houd hij wel zijn mond.' Zegt Albus blij en ik knik. 'Goed haal hem maar, maar hij mag niks weten van Skye.' Zeg ik en vraag Scorpius mijn kloon ergens anders mee naar toe te nemen. Dit doet hij gelukkig en al snel ben ik alleen met Rose, Teddy en Albus. 'Teddy Chrystal wil je graag wat laten zien.' Zegt Rose en ik knik.

Langzaam laat ik mijn haar rood kleren en mijn huid blauw. Ik lijk sprekend op een blauwe versie en kleinere versie van Ginny. Daarna verander ik nog een keer en lijk sprekend op een meisje's versie van Albus. Ik verander nog een laatste keer en lijk nu sprekend op Teddy die me zelf met open mond aankijkt.

'Ik kan je nog niet vertellen om welke reden, maar voorlopig mag nog niemand weten dat ik een transformagiër ben. Ik laat het echter wel aan jou weten, omdat jij er ook een bent en vraag je dit alsjeblieft geheim te houden.' Zeg ik en hij knikt. Hij is alleen wel meteen enthousiast en stelt me allerlei vragen.

Gelukkig mist zijn verloofde hem na een tijdje waardoor ik terug naar Scorpius kan. Als niemand me kan zien verander in terug in Skye en vlieg in zijn armen. Ik druk een kus op zijn lippen en hou hem dicht tegen me aan. 'Jij, Albus en Rose zijn voorlopig de enige die weten wie ik werkelijk ben.' Zeg ik en druk en kus op zijn wang. Sorpius glimlacht en we gaan samen op een bankje zitten.

Veel te snel gaat de vakantie weer voorbij en zitten we weer in de trein naar Zweinstijn. Zoals als verwacht heb ik geen problemen gekregen met het toveren buiten school en zit knus tegen mijn vriendje aan, terwijl we zitten te kletsen met onze vrienden. Ook Sorpius kan het nu goed vinden met Albus en Rose en ze beginnen langzaam maar zeker vrienden te worden.

Als we weer terug op school komen is alles weer snel als vanouds, maar alles veranderd als het bijna tijds ok terug te gaan naar onze afdeling. Een meisje komt gillend en huilend de zaal binnen. We volgen haar en vinden een jongen schokkend en huilend op de grond liggen. Hij is gemarteld met de crucio vloek!

Volbloed o volbloed, wat een hoogmoed. Je wist alleen niet: hoogmoed komt voor de val en ik ben nog lang niet klaar mer jou! Staat er in bloed geschreven op de muur. De jongen wordt naar het ziekenhuis gebracht en iedereen denkt dat het gevaar nu is geweken. Hij is veilig in het ziekenhuis, maar niets is minder waar. Nog meer kinderen worden gevonden en bij iedereen staat een andere tekst. Het effect en de de nu bijkomende verwondingen worden steeds erger en iedereen verdenkt nu Ravenklauw vanwege de mysterieuze teksten.

Alle Ravenklauwers, hebben het nu moeilijk, waaronder tot mijn spijt mijn broer. Maar ik kan hem niet helpen, niemand weet wat onze band is en bovendien moet ik Scorpius beschermen. De persoon heeft het duidelijk op pestkoppen, arrogante types en volbloeds voorzien en jammer genoeg was Scorpius dat allemaal in zijn eerste jaar. Nu is hij alleen een volbloed, maar toch neem ik geen enkel risico.

The secrets of HogwartsOù les histoires vivent. Découvrez maintenant