SATIŞTAYIZ

487 19 9
                                    


Bu ne kadar saçma bir başlık oldu...

Ana fikre gelirsek, MANİK YEŞİLİ ARTIK ÇIKTI!


Muhtelif ve bilinen internet kitapçılarında Manik Yeşili birkaç gün önce ön siparişteydi. Sürekli alışveriş yaptığım kitapyurdunda veya her önünden geçişimde uğramadan edemediğim d&r'ın sitesinde ismimle ve kitabımla karşılaşmak çok tuhaf bir his.


Alışamadım birazcık, çıktığını yazdığımda bile saçmalıyorum okuduğunuz üzere. :D


Her neyse, ''Kitabı hemen alın!!!'' diye baskı kurmak bana göre değil. Buraya yazmam bile birkaç günümü aldı çünkü kendimi olmamam gerektiği halde kötü hissediyorum. Yine de içimi rahatlatmak için bir noktaya parmak basayım. Kitap buradaki halinden oldukça farklı. Bunun iyi bir değişim olduğunu temin edebilirim. Yani, aldığınıza değecek kadar iyileştirilmiş ve düzenlenmiş bir Manik Yeşili var karşınızda. (Ömer'in bakış açısından birkaç sayfa ekledim :3 Olay akışında düzenlemeler, eklemeler ve yeni son ile)


Destek Yayınları'nın Genç Destek yazarı olarak sizden de desteğinizi bekliyorum diye klişe bir şekilde bitireyim. Beni bu tuhaf yolculuk da yalnız bırakmayın çünkü korkuyorum. :D


Umarım okuduğunuza pişman olmayacağınız bir kitap olur. D&r'a girin, birkaç sayfasına göz gezdirin, farklılıkları hissedeceksiniz. Param çıkışmıyor diyenler birkaç arkadaş toplanıp alın okuyun ya da alan arkadaşınızın kitabına çöreklenin. (En sevdiğiiiimmm)


Profilimde kitabı satın alabileceğiniz sitelerin linklerini paylaşacağım. Kitapyurdu'nu tavsiye edebilirim. Her siparişimde ayraç hediye ediyorlar mesela. Bir keresinde resim tarihiyle ilgili bir kitap hediye etmişlerdi ve Manik Yeşili'ni yazarken yardım bile almıştım o kitaptan. :D Sanırım kapıda ödeme seçeneği de var. Hem internetten alışverişle daha uygun bir fiyata sahip olursunuz. (Bunları uzun uzadıya anlatıyorum çünkü çoğunuz benim gibi ya öğrencisiniz ya da ailesinden harçlık almaya devam eden insanlar/En ucuza yönelin :D)


Birazdan bölümleri sileceğim. Bu olması gereken bir şey. Telifler, yayınevi vs.


Kendinize çok iyi bakın. Ben henüz kitaba elimi bile süremedim. Bu hafta sonu LYS başlıyor. Ancak haftaya bir kitapçıya uğrayıp ağlayarak kitabıma dokunabilirim. Sizleri sevdiğimi biliyorsunuz, hoşça kalın!

MANİK YEŞİLİ | KİTAP OLDUWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu