Parken

252 10 2
                                    

Jeg legger meg ned i sengen igjen. "God morgen Tornerose," sier Louis og kommer inn. Han har med et serveringsfat. "God morgen hane," sier jeg og smiler. Han begynner å le. "Jeg har laget frokost, det kan ikke en hane gjøre," sier Louis og legger serveringsfatet på gulvet. "Og jeg har våknet, så jeg kan heller ikke være Tornerose," sier jeg. Han ler enda mer.

Vi sitter på gulvet og spiser frokost. Louis er faktisk veldig flink til å lage mat. Han hadde laget omelett, skjært opp grønnsaker, og laget dip. Til drikke hadde han laget smoothie. "Utrolig godt," sier jeg og løfter glasset med smoothie. "Takk," sier han stolt. Jeg smiler. Han er så søt! Jeg vet ikke om jeg klarer å la være å si jeg liker han. Men hva vil han si?

Etter frokosten kledde vi på oss og gikk ut. Solen skinte, og det var ikke en eneste sky på himmelen. "Jeg vet hvor vi kan gå!" sier Louis. Han tar tak i hånden og begynner å gå. Betyr det noe? Det var han som tok min hånd. Vi begynner å gå, hånd i hånd. "Hvor skal vi?" spør jeg spent. "Du får se," sier han og smiler.

Vi holder ennå hender. "Det skal bli en overraskelse," sier han og tar den andre hånden hans foran øynene mine. Jeg begynner å smile. Han fører meg lengre enn jeg hadde trodd. Eller det føltes langt, men det kan være at det bare var at jeg ikke så.

"Ok, sett deg forsiktig ned," sier han. Jeg setter meg ned, og han tar vekk hånden sin. Det var helt utrolig fint! Foran meg var det to svaner som var mot hverandre, det var fargerike blomster og trær, alt var helt perfekt.

"Hva synes du?" spør han. Jeg snur hodet mot han. "Det er helt utrolig," sier jeg. Han ser på meg, jeg ser på han. De blåe øynene ser inn i mine brune. Han lukker øynene, og lener seg sakte mot meg. Jeg lukker øynene mine også. "Vent," sier han plutselig. Jeg åpner øynene. Han har trukket seg tilbake. "Jeg kan ikke," sier Louis. Jeg ser ned. "Jeg er sammen med Olivia," fortsetter han. "Jeg skjønner," hvisker jeg, selv om jeg egentlig ikke skjønner. Hvorfor tok han meg til denne fine parken når han er sammen med Olivia? Hvorfor tok han ikke med henne i stedet? Av og til blir jeg så irritert på Louis. Han viser og sier meg så flotte ting, så er han sammen med det teite trollet Olivia...

Venner?Where stories live. Discover now