Drømmen

291 13 2
                                    

"Hey Louis!" roper jeg ut. Han kommer mot meg og gir meg en klem. Jeg føler meg varm i hele kroppen. "Molly, jeg må snakke med deg," sier han litt alvorlig. "Jeg må snakke med deg og," sier jeg. "Jeg liker deg," sier vi på likt. "Liker du meg?" spør jeg overrasket. Han ser like overrasket ut. "Ja, og du liker meg," sier han. Jeg nikker. "Kanskje vi kan?" han tar en pause. "Vil du bli kjæresten min?" spør han. Jeg nikker og klemmer han. Han klemmer meg tilbake. Vi går ut av klemmen og ser på hverandre. Han lener seg mot meg. Jeg lukker øynene. Leppene hans treffer mine. Jeg kysser han tilbake. Leppene hans er myke. Vi stopper og ser på hverandre. "Jeg elsker deg," hvisker jeg.

Fjeset til Louis blir et helt annet. Øynene som var myke, blir harde som stein. Smilet forsvinner, munnen blir til en strek. "Hvorfor kysset du Niall?" spør han alvorlig. Jeg skjønner ingenting. Jeg ville aldri ha kysset Niall. Det er bare Louis jeg bryr meg om, men munnen sier noe helt annet. "Det var han som gjorde det!" sier jeg, som om jeg vet hva jeg snakker om. "Jeg så du likte det," sier han og tar et skitt vekk fra meg. "Louis, det var ikke jeg," hvisker jeg, men han bare fortsetter å gå bakover.

Alt forandrer seg rundt meg. Det forsvinner, og plutselig er jeg utenfor skolen med skolesekken og alt. Jeg går inn skoleporten. Folk står og stirrer på meg, noen ler, noen hvisker til hverandre. Jeg snur hodet og ser ned. "Utro, utro" roper noen ut. Jeg snur hodet mot stemmen. Det er Harry. Han gir en high five til Zayn og Liam. Louis og Niall står bare og ser på meg. De har ingen kontakt med de andre. Jeg begynner å løpe...


Jeg våkner med et rykk. Hva var det jeg nettopp drømte? Jeg og Louis var sammen, vi begynte å krangle og jeg ble forlatt. "Det ville aldri ha skjedd i virkeligheten," hvisker jeg til meg selv. Men tenk hvis Louis forlater meg? Hvorfor var 'gjengen'' med i drømmen? Hva er det egentlig 'gjengen' og han skjuler for meg.


Venner?Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin