Miss U, U Miss Me

251 12 1
                                    

Vi sto og klemte lenge, men etter hvert begynte det å bli litt kaldt. Jeg slipper han og spør: "Skal vi gå inn?" Han nikker. Jeg går inn i stuen, han følger etter. "Film?" spør jeg. Han begynner å smile. "Grease?" spør han. Jeg nikker og smiler.

Etter 20 minutter er gått, har vi hver vår gulrot i hånden, og står og synger av full hals. Louis står og synger Summer Nights. Jeg .begynner å smile. Endelig har jeg fått tilbake bestevennen min.

Når filmen er ferdig, ligger begge i sofaen og ler. "Jeg har savnet dette," sier Louis. "Jeg og," sier jeg. "Greit om jeg sover over? Det er helg," sier Louis og får valpeøyne. "Greit da, siden de søte valpeøynene dine," sier jeg og lager et søtt fjes jeg og.

Vi fant en madrass som Louis kunne ligger på ved siden av sengen min. "Det er så ensomt her nede," klager Louis. Jeg ligger med ryggen til han. Ikke fordi jeg er lei av han, det er bare en vane og ligge slik. "Kom opp her da," sier jeg og ler. "For det er sååå langt, mindre enn en halv meter opp hit," ler jeg. Louis svarer ikke. Jeg stopper å le. "Louis?" Spør jeg, men han svarer ikke. Jeg skal akkurat til å snu meg, når noen tar armene rundt meg, og løfter meg i brudestilling. "Jeg tenkte mer på at du kunne komme ned," sier han og legger meg ned på madrasser hans. Jeg smiler og ser på han. Han ser på meg.
"Miss U," sier jeg. Smilet hans blir enda større. "U Miss Me?" Spør han. "I Miss U, U Miss Me?" Sier og spør jeg. "I Miss U, We miss each other," sier han. Jeg begynner å le. Han legger seg ved siden av meg.

Jeg kan kjenne pusten hans i nakken. Han har armen over meg og sover. "I Missed U," hvisker jeg før jeg sovner i drømmeverden.

Jeg våkner av meg selv. Når jeg snur meg, er ikke Louis der! Jeg ser bort på stolen hvor han har klærne sine, de er også borte. I stedet henger det en lapp. Jeg reiser meg og tar lappen.
Bare vent her, jeg kommer snart <3
Love Louis
Jeg begynner å smile. Louis, Louis, Louis.... Han er den søte sjarmerende gutten...

Venner?Where stories live. Discover now