MAFYAcık 1

2.8K 80 50
                                    

Selam ben Derin

Fazla lafa gerek yok.Bu bir intihar mektubu.Çünkü sevgilim öldü. Üstelik ölmeden önce onla kavga etmiştik.Bari mutlu ölseydi.Allahım öldürtmesin.

Of yine saçmaladım ya.Bir intihar mektubu bile yazamıyorum. Ne yapıcam ben ya.Keşke yanımda olsan sevgilim.Seni çok özledim.Arabalardan nefret ediyorum.Sen araba sürerken öldüğün için.Kendimden nefrer ediyorum.Senle kavga ettiğim için..Ve bu çikolatalardan da nefret ediyorum. Niye bu kadar çabuk bitiyorsa, adam akıllı depresyona giremiyoruz.Bu sesler ne ya.Annem ve babam da evde yok.Parmak uçlarıma basarak kapıya doğru ilerledim. Kapıdan dışarı baktığımda.Tövbestayşın. İzbandut gibiler maşallah. Analar ne izbandutlar doğuruyor.Ufaktan bir tırsmadım değil. Birisi telefonla konuşuyordu.

"Abi burada aradığımız kağıtlar yok"

Ne kağıdı ya.Noluyo.Birisi beni gördü.

"Şuraya bakın Harun'un küçük kızı.Hanimiş Mama"

"Al sana mama" diyip bir taraflarına tekme atıp koşmaya başladım.ne yapıcam ben şimdi.Off peşimden geliyorlar.Aferin Derin.Koca bir aferin.Ama o da haketti.Hayy ben böyle şansa.Önümde izbandut.Arkamda izbandut.Ne yapacam ya ben.

"Kimler varmış burda."

O sırda birisi burnuma bez tuttu.Şimdi bayılacam.Çünkü filmlerde böyle oluyo.Ama iye gözlerim kararmadı da aydınlanıyor.Allahım her şeyim ters.

2 saat sonra

Gözlerimi açtığımda soğuk bir odadaydım.Yine o adamın iğrenç sesini duydun.

"Bakıyorumda uyandınız prenses."

"Bakıyorumda tekmem etkisini göstermiş"dedim.Baya bir bozuldu.Koçum bizde böyle
"Bakalım benimki gösterecek mi"Ne yani bana tekme mi atacak.Tam tekme atacağı sırada.Kapı açı-WTF .Bu insan mı yaa.

MAFYAcık #wattsy2016Kde žijí příběhy. Začni objevovat