MAFYAcık 2

2K 67 9
                                    

Şuan önümde ultra ultra bir taş var.Bence bilim adamları plütonu gezegenlikten çıkardı ya o da zorunlu göç yapmış o yüzden burda başka açıklaması olamaz.Şimdi ben bununla aynı gezegendeyim çok havalı ya.Ultra ultra taş
"Siz çıkın gerisini ben hallederim."Vaov bu sertti işte.Adamlarda çıktılar.Tabi o izbandut bana yandan bir bakış attı.Bende dil çıkardım.Taş jojukun dudakları kıvrılmıştı.
"Hemen konuya giriyorum baban kağıtları nerede saklıyor."Müsait taraflarımda derdim de neyse.
"Dünya'da"Gözlerini kapattı.Sakinleşmeye çalışıyordu heralde.Hafif tırsdım.Kimi kandırıyom ya .Ayaklarımı popoma vura vura kaçcam şimdi.
"Bana adam gibi bir cevap ver."Vermicem vermicem benim değil mi vermicem.Ne diyom ya adam 17 yerimden bıçaklayıp gelinlik giydirip elektirik direklerine asacak beni şimdi.
"Neden bahsediyosun sen koçum"
"Koçum?"
"Peki,kuzum diyeyim"
"Seni bana sayıyla mı gönderiyorlar."
"Yanlış cevap ben bu dünyada tekim ,özelim,eşi bulunmazım"
"Yanlış cevap hayvanat bahçesinde de var senden"Adam vurdu gol oldu abi ya.
"Sen oralarda çok bulundun heralde."Benimkide idare ederdi işte.
"Ben daha çok kızların rüyaların da bulunurum."Adam ego makinesi çıktı resmen ya.Takma Derin takma.Hem çocuk kolye mi takasın, demiDerin.Aferin derin.Akıllı bıdıklar bebelac devam sütü içer Derin.
Kapı çalındı taş jojuk gel diye bağırdıktan sonra bir adam içeri girdi, vazgeçtim iki adam, tamam üç adam, peki dört, offf beş.Yeter be yaa.Say say bitmediniz.Tabi içimden söylüyorum sonuçta adamlar silahlı.
"Abi aradığımız kağıtlar evde yok."Abi mi çocuk bu izbandutlardan küçüktür niye abi diyorsa.Hem ne kağıdı ya.Sabahtan beri kağıt kağıt diye sayıklıyorlar.
"Biri bana neden burada olduğumu anlatacak mı? Ayrıca ne kağıdı yaa"Hepsini gözleri bir anlık bana döndü. Altını çiziyorum bir anlık.Ben yokmuşum gibi konuşun ya siz.Derin kim ki, Derin sizin neyiniz ki, lan siz kimsiniz de beniyok sayıyosunuz, ben adamı ayrana götürüp ayransız getiririm-o başka bir şeyde olabilir, sonuçta tarihim kötü yani-
"Ara bakalım.Harun Beyi(!) Küçük kızının elimizde olduğunu duyunca ne yapacak."Küçük kızmış.Acaba bunların adı ne.Özelliklede şu taş jojukun.Hii babamı arıyorlar.
"Efendim"
"Babaa"
"Kızım ne oluyor."
"Kızın bizde misafir olarak kalacak.Kağıtlar elime geçene kadar."
"Kimsiniz lan siz.Uzak du-"Adi herifler telefonu kapattı.İçeri bir adam daha girdi.
"Poyraz Bey babanız sizi çağırıyor."Demek çocuğun adı Poyraz.Hımmm iyiymiş.Evet diğer adamlarda çıktığına göre odada yalnız kaldım. Galiba normal insanlar çıkarın beni burdan diye bağırırdı ama benim pek normal olduğum söylenemez.Ben bnormalim anormal değilim taam mı, hıı.Off ne yapıcam ben ya.Şu aklı kıtlardan korkmuyom da bu Poyraz denen çocuk biraz korkutucu.Hem bu kağıtlar ne yaa.Bence bu adam öldürmüştür sonra ressam olmaya karar vermiştir öldürdüğü adamın resmini çizmiştir sonra bu resim babamın eline geçmiştir babam sonuçta savcı.Bu da hapse gireceği için korkmuştur.O yüzden kağıt kağıt diye sayıklıyor.Kesin bu yüzden.Kesin yani kesin.Ama beni kesmeyin keserseniz ölürüm.Dünta 2.aynştaynsız kalır mazallah.Tövbestayşın yani.İyice saçmaladım ya.Acaba Poyraz hep kitaplarda okuduğumuz kötü çocuklar gibi mi.Veya belki de yabancıdaki Ediz gibidir.Bir düşünsenize off çok müthüş.Hep bir katilim olsun istemiştim.Ama ya katilim beni öldürürse o zaman hikaye Doğasız kalır, Doğa giderse Ediz gider.Ediz giderse tüm kızlar toplu intihar eder heralde (ben de dahil).Off hem Ediz Doğaya laf sokmak yerine güzelim diyordu.Ediiiiiiiiiğğzz aşkommm.
"Ediz ?"yok artık sesli mi düşündüm.
"Edizi tanımıyor musun?"
"Tanımam mı lazım?"Fazla soru işareti kullanıyoz heralde.
"O bir katil ve seni öldürür beni bırakmazsan ne olacağını tahmin bile edemezsin."Amma salladım haa.
"Ben POYRAZ ATAHAN'ım bana kimse bir şey yapmaz, yapamaz.Bunu o küçük beynine soksan iyi olur"deyip çıktı.Anlamıyorum niye ki bu havalar.Sonuçta anne ve babanın iki dakikalık zevkisin.Ne bu hava ha söylesene.Noldu rengin sararıp soldu.Ben kendi kendime mi konuşuyorum.İyice kafayı sıyırdım ya.

MAFYAcık #wattsy2016Where stories live. Discover now