MAFYAcık 4

1.4K 58 4
                                    

Medyada Oktay var
Bu niye silahını çıkardı ki şimdi.Beni öldürmez demi.saçmalama öldürmez niye öldürsün ki.Altı üstü -yedi üstü de var mıdır acaba aman neyse- birkaç tane ufacık yaramazlık yaptım.Ama çok ufak yaramazlıklar.Hem o silah dolu değildir demi.Dolu olmasa bile şeytan doldurmuştur onu sen son duanı et.Eşhadü-İyide ben bundan sonrasını unuttum(gerçekten de unuttum.)
"Oktay."Bende o sırada çığlık atmakla meşguldüm.
"Ne oluyor burada."
"Poyrazzz yardım et öldürecek bu beni."
"Abi yalan söylüyor silahı kurulamak için çıkardım."Ayy iç ses alemsin valla nerden çıkardın beni öldüreceğini.Off bir sus kızım ya.Birde beni tersliyor pis gızz.
"Hadi içeri küçük hanım."Başımı sallayıp içeri girdim.Şu bir haftada yaşadıklarımı düşündüm.Çok ekşınlı ya süperr.Poyraz da çok yakışıklı aslında.Oktay da yakışıklı.Aslıda Oktay bana kötü davranmasaydı iyi anlaşabilirdik.Acaba kaç yaşındadır.O sırada içeri Poyraz girdi.
"Oktayın hali ne öyle."
"Haketmişti o.Az bile yaptım."
"Bir daha böyle bir şey istemiyorum."
"Off iyi be tamam."Acaba yaşını sorsam mı nolcak ki sorayım.
"Kaç yaşındasın?"
"22"
"Peki Oktay?"
"25"iyi çok yaş farkı yok sen de 17 yaşındasın çok küçüksün ama bunlar mafya değilmi hallederler.Hadi evlenek.Ne saçmalıyosun sen ya.Ne evlenmesi ilk bir nişanlanmak lazım sırayla.Aa valla Allah söyletti nişanlanmak dedin.Off sus be.
"Neden soruyorsun sen bunları."
"Merak ettim."
"İyi tamam."dedi ve gitti.Gitme gitme diye bütün gece ağladım.Kes sesini ya sen.Yere uzanıp ilk ve tek aşkımı izlemeye başladım yani tavanı.Bence tavancığım sen herkesten daha yakışıklısın seni babandan istesemmi acaba ya beni tüfekle kovalarsa bende kaçırırım o zaman seni.
"Şimdide tavanla mı konuşuyorsun."Bu benim aşk böcüğüme söylediğim her şeyi duydumu.
"O senin bildiğin tavanlardan değil "
"Harbiden değilmiş bu tavan bu kadar kirlimiydi ya."
"Çok komiksin çok güldüm bahçeye diktiler."Tamam kötüydü kabul ediyorum.
"Sen bir daha espri yapma."Kapı çalınınca Poyraz gir diye seslendi içeri daha önce görmediğim bir çocuk girdi.
"Abi istediğin şeyleri getirdim."
"Tamam ver."Noluyo be ver mer tövbestayşın yani.Hem istediğin şeyler ne ya noluyor be.Poşetin içine baktığımda gazeteye sarılmış şişeler gördüm.
"Bunlar ne."
"Bira biraz sarhoş olmaya ihtiyacım var."deyip ayaklanmaya çalıştı.
"Bende içebilir miyim."
"İçmek istediğine emin misin."Yavaşça başımı salladım.
"İyi al"diyip bana da bir tane şişe verdi.Yavaşça bir yudum aldım.Öğkh bune be kertenkele çişi gibi.İğrenç ben bunu içemem ya.Ben daha üç yudum içmişken o tam yedi şişe bira içti haliyle de sarhoş oldu off çok tatlı ya.Birden konuşmaya başladı demek ki sarhoş olunca konuşuyormuş.
"Ben mafya olmak istemiyorum."

MAFYAcık #wattsy2016Where stories live. Discover now