MAFYAcık 8

710 22 22
                                    

Bugün azarlanma günüm falandı heralde.
Bu çocuk cidden dengelerimi alt üst etmişti.Ama ben o dengeleri yeiden dengeye getirmesini bilirim. Bilmemek değil öğrenmemek ayıp. Ne yani şimdi bu. Neyse sen devam et. Ha tamam peki.Nerde kalmıştık. Zamanı geldi bugün herkes gerçek Derin Acarı görecek.
............
Ahh başım çok kötü ağrıyordu.Dün ne olduğunu zar zor hatırlıyordum.
Kendime gaz verip.Ayağa kalktım.Mal mal etrafa baktıktan sonra bir kere daha etrafa baktım ve bir kere daha.Beynim sağa sola çevrilmekten sarhoş kıvamına gelince yürümeye başladım. Ilerideki pamuk şekerciyi görünce koştum. Çevredekiler bana çalışan kepçe gibi bakıyorlardı. Pamuk şeker alıp elimi cebime attım param yoktu.Cuzdanımı düşürmüş olmalıydım.Oturduğum bankta yoktu.Barda düşürmüş olmalıydım. Bende tabiki pamuk şekeri almaktan vazgeçmedim vazgeçmem.Naptım tabi pamuk şekeri alıp kaçtım amca gözlüklerinin üzerinden bakarak durumu anlamaya çalışıyordu.Valla bir an böyle içim cız etti tam dönüp geri vercem pamuk şeker öyle öyle pamuk pamuk bakıyor ki veremedim.Bende pamuk şekerimi yiye yiye barın yolunu tuttum.Ay ben barın yolunu tuttum.Yoluna güller serdim.Açaydım kollarımı gitme deyeydim.Gitmeyeydin.Ama gittin sonra "POYYRAZZZ ULAN İT KAFASI MADEM AŞIK OLMAYACAN NE DİYE KACIRIYON MAYMUN POPOSU" Ah be zaliminoglu .Ama haksızmıyım eee dostlar yıllardır mafya hikayesi okuyom hep aşık oluyorlar."LAN PATATES DIŞKISI SEN NİYE AŞIK OLMADIN BANA YAA ABLA COOK MU ÇİRKİNİM SÖYLESENE" "AYY ROMATİZMAM TUTTU .HELE TUT KOLUMDAN HELE SSENİ " "HO?"" TUT KOLUMU TUT HA ISTE BÖYLE .ÖNEMLİ OLAN YÜZ GUZELLIGI DEĞİL GÖNÜL GUZELLIGI Solucan kiz."Teyze baya bağırıyordu sağ olsun . Zaten bence çok yaşamaz. Ilk defa sana katılıyorum dışının iç sesi.Hemen oradan uzaklaşmam gerektiğini fark edip koşarak uzaklaştım.Barın kapısına gelince durdum.Ne yapacağımı unuttum ya.Ben ne için geldim bu bara. Beynin için burda unutmuşsun bak orda Bana bak be sen.Sen kimsin kıskanıyorsun kızım sen beni.Her an nagihana bağlayabilirim geçen sene turabi ye bağlıyordum ah be acunum macunum ne hale geldi turkey.Biran o gazla içeri girdim.Poyraz ve bir kız öğğk iğrenç.Gidin evinizde yapın be.Hiç terbiy- ne Poyraz ve bir kız mı.Bir kız poyraz ve.Bir POYRAZ ve bir KIZ.Lan ben o kızı birin ucuna bağlar sallandırırım.Heheyt be kimse benim Poyrazıma el süremez namusum o benim.Poyraz senin hiç olmadı ki.Poyraz benim hiç olmadı ki.Belkide en baştan atladığım konu buydu.O hiç benim olmamıştı.Eskiden öyle şahıs eklerine dikkat etmezdim hevesimi aldıktan sonra benim olmasada olurdu.Belkide ufak bir hevesti sadece ufacık bir heves. Kapıyı çarpıp bardan çıktım hava biraz soğuktu.Cüzdanımı almak icin geldiğim yerden baya bir hayal kırıklığıyla çıktım harca harca bitmez.Beş parasız sokakta kalmıştım eve de gitmek istemiyordum. Biraz yürüdükten sonra bir banka oturdum.
Oturduğum banka baktım bir süre. Sonra kuşların pislediği yerdeki taşlara. Aklıma yine o gelmişti. Ahh ıykk. Taş dedin geldi aklına işte o kızda ne çirkin bişe zaten. Taş diyince falan gelmedi aklıma be pislik dedim o yüzden şey oldu. Ya kızı nasıl öpüyordu. Sanki birisi kalbimi şey etmiş gibi oldum. BEN O KIZIN EBESINE FUCK YOU. Bencede haketti o bitch. Yes,she is bitch. Will you marry me ? Oovv yeah baby. Yetsie shut up please . Vayy almanca biliyon. Ja.Ich bin prima (evet ,ben harikayım -tam emin değilim almancam pek iyi değil ;)) . Inşallah yüz üstü yere düşersin de o mütüşlü yüzün dağılır Poyraz Atahan. Canı acır. Acısın benimde canım acıyor .Inşallah kız travestidir. Aminnn. Ayy bi düşünsene. Kıkırdadım sonra gere ağlamaya döndüm ya bunlar. Elimi yüzümü kapatıp bağırdım."AMANEY YA SIMDI BUNLAR ŞEY YAPIYORLARSA YAKARIM LANN. " Nah yakarım Poyraz benim neyim ki. Donkey Poyraz. Geber pislik ."Ahhh"Ayagımı vurduğum taşa baktım. Taş aynı Poyraza benziyor böyle kaslı maslı. La bu poyraz değil mi ya. Ayy bu Poyraz garibim bana ahırdan kaçmış at gibi bakıyor. Ama ben ona tripliyim .O benim üstüme gül koklamayacaktı. Sen hiç onun gülü olmadın ki. Ses qes bitch."Burda ne yapıyorsun? "
"Nefes alıyorum izin verirsen, Oksijenimi kısıtlıyorsun da"Onu itip yürümeye başladım. "Bende sana araba sürmeyi öğretmeyi düşünüyordum." Beraber dedi araba dedi sen ben bir de bebek dedi. Bebek demedi ama sen bilirsin. Icimden ona goz devirip arkamı döndüm. "Düşünebildiğine sevindim. " hemen yelkenleri suya indiremezdim ok seviyoruz ama kadar da değil yani."Bazılarının aksine düşünebiliyorum."diyip göz kırptı eşek sıpası ya çok poncik seni ben mıncırım.Kolumdan tutup cekistirdi erimiş beni.O nasıl göz kırpmaydı bea. Hemen de eridin ha . Haklısın iç bacım.Bugün elimden çok çekcek o.

Bölümü nasıl buldunuz uzun bir aradan sonra.
SEHITLERIMIZIN DE MEKANI CENNET OLSUN. DIYECEK BASKA BIR SEYIM YOK BUNLARI YASATANLAR AMACLARINA ULASAMADIKLARI ICIN MUTLUYUM.EN AZINDAN SEHITLERIMIZ VE ATAMIZ HUZURLA UYUYACAK.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 26, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

MAFYAcık #wattsy2016Where stories live. Discover now