7.Bölüm / 4

686 28 2
                                    

Asude'nin ağzından,
Savaş öylece bana bakıyordu. Normaldi. Aslında benim öylece bakmam gerekiyordu. Kızımın evleneceği adamın başkasıyla öpüştüğü fotoğraflar elimdeydi ve ben şaşkınlıktan bir fotoğraflara bir Savaş'a bakıyordum. Birden Savaş "Birşey demeyecek misiniz?" diye sordu. Ne cevap verecektim? Öncelikle fotoğraftaki kızın kim olduğu gözükmüyordu ve bence bu kız gelip geçiciydi. Çünkü Volkan Damla'nın hamile olduğunu zannediyordu ve onunla evlenecekti. Evet vereceğim cevap belliydi. Kızımı korumaya yönelik olmalıydı.

"Ne istiyorsun? Kaç para?" diye sordum aniden bunları düşünürken.
"Ne parası Asude Hanım? Ben sadece yardımcı olmak için buradayım."
"Ben yardım falan istemiyorum. Bu mevzu burada kapanacak. Şimdi söyle. Ne kadar istiyorsun?"
"Lütfen. Paranın lafımı olur? Ben sadece arkadaşça uyarmak istedim. Merak etmeyin kimseye bir şey söylemeyeceğim." dedi. Bir şey daha söylemek istediysede buna telefon engel oldu.

Benim telefonumdu. Çantamdan bulup çıkardım ve üzerinde Fikret yazan telefonu açtım.
"Asude! Asude çok kötü birşey oldu. Alara. Alara kaza geçirmiş. Hastanede." dedi. Belliki ağlamıştı. Sesi nefes nefeseydi.
"Ne?" diye şoka uğradım ansızın. Sonradan dank etti. "Hangi hastane?" diye ekledim telefonu kapamadan. Adını söyledikten sonra telefonu kapattım. Çantaya attım.

Savaş merakla bana bakıyordu. Dayanamdı sordu. "Ne oldu? Kim hastanede.?"
"Alara!" o da şaşırmıştı. "Burada konuştuklarımız aramızda kalacak. Bir başkasının ağzından duyarsam seni bitiririm!" dedim sinirli bir şekilde. Aslında telaşlıydım.
"Tamam. Tamam. Hadi gidelim." dedi. O kendi arabasına doğru, ben kendi arabama doğru birbirimizden ayrılarak arabalarımıza doğru ilerlemeye başladık.

Arabama bindim, çalıstırdım ve hastaneye doğru ilerlemeye başladım. Alara bize Fikret'in kardeşinin emanetiydi. Ona bağırsak da çagırsakda bizim Alara'mızdı. Ona zarar veremezdik. Onu seviyorduk ama o yaptıklarıyla sevgimizi göstermemizi engelledi. Ne olursa olsun bundan sonra daha dikkatli olacaktım. Onu kaybetmeyi istemiyordum. İstemiyorduk.

Beyaz Yalan DevamWhere stories live. Discover now