He Did Good

4.5K 115 11
                                    

Ik kijk naar Alexis en hayden die door mijn gastheer van harte gefeliciteerd worden met hun verloving. Van binnen voel ik mijn bloed koken. Het is niet de bedoeling dat hij met Alexis er van door gaat. Ik zie de gastheer nog met hun praten en mijn kant opwijst.

Van harte gefeliciteerd met uw verloving zegt de gastheer tegen ons. De eigenaar van het restaurant zou uw graag een wijn aan willen bieden van het huis. Hij wijst de kant op van Danilo. Het is toch niet waar. Dit is zijn restaurant. Heel erg bedankt maar het is goed zo. Zeg ik tegen hem. We gaan aan tafel zitten. Je zegt toch geen fles wijn af van zo een duur restaurant zegt hayden. Laten we gaan zeg ik tegen hayden. Maar we hebben nog geen hoofdgerecht of toetje op zegt hij. Alsjeblieft zullen we gaan. Danilo zijn ogen blijven ons maar doorboren. Ik voel me er steeds ongemakkelijk bij. Prima dan gaan we naar huis zegt hayden. We lopen samen richting huis.

Ik zie Vince in een hoekje zitten. Volg hayden en trek hem helemaal na zegt ik tegen hem. Paulo, hou Alexis in de gaten als er wat is bel me. Nico, zorg dat ik rustig blijf want ik zou hem zo een kogel door zijn kop willen schieten. Mee gooi ik alle wijnglazen van de bar en zie de mensen naar me kijken. Kom mee zegt hij.

We komen bij ons huis aan. Ga je mee naar binnen zeg ik tegen hayden. Maar naar tuurlijk zegt hij. Waarom gaan we niet naar jouw appartement vraag ik aan hem. Daar hebben we meer privacy zeg ik tegen hem. De volgende keer zegt hij. We lopen naar binnen. Rosa zit nog op. Ze zit in de bank een boek te lezen. Zo jullie zijn vroeg terug zegt ze. Ik begin te lachen. Was het eten niet lekker zegt ze. Nee, schud ik mijn hoofd. Ik zwaai met mij Hand. Ik zie Rosa haar gezicht veranderen. Het is toch niet waar he. Je bent verloofd zegt ze. De tranen rollen over haar wangen. Ik had niet verwacht dit nog mee te maken. Hayden heeft zijn beste glimlach. Nou van harte gefeliciteerd alle twee. Zal ik een fles champagne pakken zegt Rosa. Prima zeg ik dan pak ik de glazen. Ik loop naar de keuken. Als hayden ineens binnenkomt. Sorry lieverd, maar het werk roept. Zie ik je morgen. Maar natuurlijk. Hij geeft me een kus en gaat weg.

Vince
Ik zie Hayden naar buiten lopen. Dat is snel denk ik bij mezelf. Wat zal hij van plan zijn. Ik zie dat hij een taxi aanhoudt. Hij stapt in en ik zet de motor aan van mijn eigen auto. Ik draai de auto om en volg de taxi. We komen aan bij een apartement complex. Hij zal hier wel wonen. Hij gaat naar binnen en ik volg hem. Ik zie een naam bordje. 110 : Hayden smith. Ik loop op mijn gemak naar appartement 110. Op de hoek blijf ik wachten en zie Hayden naar binnen gaan. Ik blijf hem volgen. Ik besluit om terug naar benenden te gaan. Ik kom bij mijn auto en besluit om een mooie hoek uit te zoeken zodat ik mooie foto's kan maken. Ik besluit om naar het appartement complex er naast te gaan en vanuit daar kan ik mooie foto's maken en wat ik zie verbaasd me eigenlijk niks hayden ligt in bed met een andere griet. Die griet komt me ook bekend voor het Darcy. Alexis haar collega. Ik maak nog wat foto's en besluit om contact op te nemen met Danilo.

Danilo
Zit je achter de laptop vraagt hij aan Nico. Ja, ik zit achter de laptop. Danilo heeft niet veel zin om mee te kijken. Vince zegt dat je hier in geïnteresseerd bent. Nou vooruit. Ik ga achter de laptop zitten met Nico. De foto's die ik zie zijn van hayden die met een andere vrouw in bed ligt. Hij bedriegt haar zeg ik tegen Nico. Rustig maar zegt Nico. Dat houdt alleen maar in dat ze weer van jouw kan worden.

Ik lig in bed te woelen. Ik mis hayden op de avond van onze verloving hoort hij toch bij mij te zijn. Ik besluit hem te bellen maar hij neemt niet. Hij heeft mij ooit zijn adres eens vertelt. Ik kleed me snel aan en besluit toch om naar hayden gaan.

Ik heb een briefje voor Rosa weg gelegd. Ik houd een taxi aan. Ik vertel hem het adres van hayden. Na een taxi rit van 15 min sta ik voor zijn appartement. Ik bel aan maar er wordt niet open gedaan. Er komt een oudere man naar buiten en ik glip naar binnen. Zo op zoek naar appartement 110. Zodra ik het appartement heb gevonden bel ik aan maar er wordt niet open gedaan. Dan herinner ik me dat er een sleutel onder de voordeur mat ligt.

Danilo

Ik krijg een telefoontje van Paulo. Danilo niet zo goed nieuws. Alexis is onderweg naar hayden. Ik ga naar het appartement van hayden zeg ik.

Alexis

Ik kijk onder de voordeur mat en ja hoor daar ligt een sleutel. Ik pak de sleutel en stop hem in het sleutel gat. Zodra de voordeur open gaat. Is heel het appartement donker. Ik zie onder een deur een sprankje licht komen. Ik begon te lachen. Het is nu of nooit. Ik doe de deur open en zie dat Darcy naakt boven op hayden zit. Ze is hem aan het berijden. Harder
hayden zegt ze. Ze hebben niet door dat ik in het deur gat sta. De tranen rollen over mijn wangen. Ik pak hayden zijn verlovingsring en gooi hem naar zijn hoofd. Pas dan beseft hij dat er nog iemand in de kamer is. Hij kijkt verschrikt naar de deur opening en kijkt mij aan. Alexis het is niet wat het lijkt. Ook Darcy kijkt me verward aan. Ik draai me en ren weg van deze hel.

You Made That Promise Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu